CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Huawei Y6P - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1095
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Y6p – mobil tokok a legújabb modellekre is

Ahhoz, hogy az új készülék sokáig újszerűen is nézzen ki, nem elég, ha óvatosan bánunk vele, hiszen bármelyik pillanatban megsérülhet, és nem mindig az eszköz tulajdonosa a hibás. Az eszköz védelmének érdekében nagyon fontos a lehető legrövidebb időn belül beszerezni egy telefon tokot, mely megóvja az eszközt a külső sérülésekkel szemben. Az etuo.hu online áruházban számos kiváló minőségű tokot kínálunk, melyek kiemelkedő minőségű anyagokból készülnek, így megbízható védelmet biztosítanak az eszköz számára a kopással, karcolásokkal szemben. Többé nem kell azon aggódnia a felhasználónak, hogy megkarcolják-e a kulcsok a táskába dobott készülék hátlapját! A korszerű telefon tokok azonban nem csak kiváló védelmet biztosítanak – minőséges, esztétikus kialakításuknak köszönhetően dekoratív kiegészítőként is remekül funkcionálnak.

Minőséges kidolgozású, tartós Huawei Y6p telefon tokok

Az etuo.hu online áruház széles termékskálája olyan tokokat is tartalmaz, melyek megbízható védelmet biztosítanak a 2020 tavaszán megjelent Huawei Y6p okostelefon számára. A telefon tokok hibátlanul illeszkednek a modell jellemzőihez, pontos kivágásaik pedig nem fedik le a csatlakozókat és a kamerát sem. A tokok minőséges anyagokból készülnek, így jól védenek a kopással, karcolásokkal szemben, sok modell pedig az esés vagy ütés során keletkező károk kockázatát is jelentősen képes lecsökkenteni. Azok a felhasználók, akik új készüléküket maximális biztonságban szeretnék tudni, a védőtokot képernyővédő tartozékokkal – fóliával vagy védőüveggel – is kiegészíthetik.

Huawei Y6p – specifikáció

A 2020-as okostelefonok egyik gyöngyszeme a Huawei Y6p okostelefon, mely az ismert kínai gyártótól származik. A Huawei a 2020 tavaszán megjelent okostelefonok méltó ellenfélnek bizonyul. A korszerű, elegáns kialakítású telefon Single SIM (Nano-SIM) és Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban is elérhető. A telefon Android 10; EMUI 10.1 operációs rendszert futtat és nyolcmagos Mediatek MT6762R Helio P22 (12 nm) processzorral működik. A telefon belső memóriája 32 GB / 64 GB, de microSDXC kártya segítségével tovább bővíthető. Az eszköz 3 vagy 4 GB RAM memóriával érhető el.