Telefontok Huawei Y6 Prime (2018) - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
Tematikus kollekciók 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Y6 Prime (2018) – telefontokok széles választéka

Az etuo.hu webáruház kínálatában számos olyan tok található, mely kifejezetten a Huawei Y6 Prime (2018) telefonok számára készült. Fontos, hogy ne keverjük össze ezt a modellt a más, hasonló megnevezésű készülékekkel, hiszen olyan eltérések lehetnek közöttük, melyek nem teszik lehetővé az egyik modellre szabott tokok használatát a másik modellen. A Huawei Y6 Prime (2018) telefonra megalkotott tokok méretben és a nyílásokat illetően is tökéletesen megfelelnek, és nem nehezítik meg a mindennapi használatot. A rendelkezésre álló számos stílus, minta és szín között mindenki találhat olyan tokot, mely megfelel az ízlésének és a szükségleteinek.

Minőséges, gyönyörű tokok a Huawei Y6 Prime (2018) telefon védelmére

Ahhoz, hogy egy okostelefon több éven át is zavartalanul működjön és sokáig jó állapotban legyen, fontos, hogy a felhasználó gondoskodjon a megfelelő védőtokról, mely megakadályozza a kopást és az apró karcolások megjelenését a telefonon. Az etuo.hu webáruházban számos minőséges, tartós telefontok található, mely kiválóan illeszkedik a készülékre. A rugalmas szilikonból készült tokok megvédik a telefont a mechanikai sérülésekkel és a kisebb karcolásokkal szemben, melyek idővel minden telefonon megjelennek. A jó minőségű, könyvszerűen csukható és flip tokok azonban akár a törés kockázatát is képesek csökkenteni. A tokok további előnye, hogy egyedivé, személyre szabottá teszik a készüléket. A különböző, színes vagy monokróm mintákkal ellátott tokok nem csak védelmet nyújtanak, hanem stílusos kiegészítők is, és akár ajándékötletnek is megfelelnek.

A Huawei Y6 Prime (2018) egy elegáns telefon, melynek mérete 152,4 x 73 x 7,8 milliméter, súlya pedig mindössze 150 gramm. A termék három színben érhető el: kék, fekete és arany. A 18:9 HD+ kijelző mérete 5,7", felbontása pedig 720 x 1440 pixel. A készülék akkumulátorának kapacitása 3000 mAh. A fő kamera 13 megapixeles, míg a szelfikamera 8 megapixeles. A készülék a Wi-Fi Hotspot, Wi-Fi Direct, Bluetooth és microUSB csatlakozást is lehetővé teszi.