Huawei Y6 (2018) tokok

Tokok a Huawei Y6 (2018)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Y6, Huawei Y6 (2017), Huawei Y6 (2019), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Y6 (2018) – telefontokok széles választéka

Azoknak a felhasználóknak, akik nem tudják elképzelni a mindennapjaikat a Huawei Y6 (2018) okostelefon nélkül, mindenképp érdemes megbizonyosodniuk arról, hogy a készülék megfelelő védelemmel van ellátva. A kínálatunkban található minőséges tokok lehetővé teszik, hogy a telefon hosszú ideig zavartalanul működjön. A telefontokok megvédik az eszközt a karcolásoktól és a kisebb repedésektől. Esés során a tok csökkentheti az ütés erejét és ezzel együtt a súlyos károk kockázatát is. Az etuo.hu webáruházban számos, különböző stílusú tokot kínálunk, így mindenki találhat olyat, ami megfelel az ízlésének és a szükségleteinek.

Megbízható védelem, elegáns kialakítás – Huawei Y6 (2018) védőtokok

Azok számára, akik szeretik az elegáns kiegészítőket, gyönyörű és stílusos, könyvszerűen csukható és flip tokok széles választékával készültünk. Ezek a védőtokok nem csak a telefon hátlapját és oldalait védik, hanem a kijelzőt is. Egyes modellek akár praktikus állvánnyá is hajtogathatók, ami még kényelmesebb használatot tesz lehetővé. Azoknak, akik szeretnek kitűnni a tömegből és szeretik az egyedi megoldásokat, különböző lenyomatokkal ellátott, tartós szilikon tokokkal készültünk. A lenyomatok tárháza óriási – ételek, kutyák, macskák, utazás, sport, vektorgrafikák, monokróm minták. Akinek azonban ez sem lenne elég, megtervezheti saját, fényképes telefontokját! A tervezés folyamata rendkívül egyszerű, könnyen használható alkalmazásunk segítségével azok is gyorsan létre tudják hozni az egyedi tokot, akik nem jártasak a tervezőprogramok használatában. A nyomtatás minőséges, a lenyomat pedig ellenáll a kopásnak és a fakulásnak. Azok, akik valami igazán különlegesre vágynak, válogathatnak a Wood Case termékcsalád fa burkolatú tokjai közül is.

Huawei Y6 (2018) – specifikáció

A Huawei Y6 (2018) telefonmodell egy kedvező árú telefon, mely három színben érhető el. A fő kamerája 13 megapixeles, míg a szelfikamera 5 megapixeles. A Li-Ion akkumulátor kapacitása 3000 mAh. A készülék 2 GB RAM és 16 GB belső memóriával rendelkezik, a belső memória azonban 256 GB-ra is kibővíthető, microSD kártya segítségével. A készülék mindössze 150 gramm, kijelzője 5,7"-es és 720 x 1440 pixel felbontású.