36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

HUAWEI Y6 (2017) tokok

Tokok a Huawei Y6 (2017)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Y6, Huawei Y6 (2018), Huawei Y6 (2019), két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Huawei Y6 (2017) – minőséges, modellre szabott telefontokok

A Huawei Y6 (2017) okostelefon igazi társ a mindennapok során. Éppen ezért fontos, hogy megfelelő védelemmel legyen ellátva. A speciálisan a Huawei Y6 (2017) modell méreteire és nyílásaira kialakított telefontokok megvédik a készüléket a mindennapi használat során fellépő apró mechanikai károsodásoktól és a szennyeződésektől. A mobiltokok amellett, hogy védelmet biztosítanak a telefon számára, igazán stílusos kiegészítők is. Segítségükkel a telefont egy adott alkalomhoz „öltöztethetjük”, a mindennapokban pedig a tokot igazíthatjuk a stílusunkhoz, hobbijainkhoz, de akár a kabátunkhoz vagy a pénztárcánkhoz is.

Minőséges és modern mobiltokok a Huawei Y6 (2017) modellre

A telefontokok elsődleges feladata, hogy védelmet biztosítsanak a készülék számára a karcolásokkal, kopással szemben. A védelem foka nagyban függ a telefontok anyagától is. A szilikon tokok rugalmasak, és a telefon oldalait és hátlapját védik. A csukható tokok ezzel szemben az előlapot is óvják. A legnagyobb védelmet a megerősített, páncélozott tokok biztosítják, melyek főként azok számára ajánlottak, akik extrém körülmények között használják okostelefonjukat. Kínálatunkban azonban nem csak a típusok, hanem a színek, minták között is válogathat a felhasználó. Akik az eleganciát részesítik előnyben, válogathatnak az egyszínű szilikontokok és a Flip Fantastic kollekció gyönyörű, fekete bőr tokjai között. A fiatalok számára számos modern, állatokat, gyümölcsöket, ételeket, unikornisokat mintázó tokkal készültünk. Kínálatunkban a virágos tokoktól kezdve a sport témájú tokokig mindent megtalál a vásárló!

Huawei Y6 (2017) – specifikáció

A Huawei Y6 (2017) okostelefon egy remek készülék, mely Quad-core 1,4 GHz Cortex-A53 processzorral van ellátva. Az IPS LCD kapacitív érintőképernyő mérete 5", felbontása pedig 720 x 1280 pixel. A telefon 2 GB RAM és 16 GB belső memóriával rendelkezik, mely maximálisan 128 GB-ig növelhető microSD memóriakártya segítségével. A 13 megapixeles fő kamera autofókusz funkcióval és dual-LED vakuval rendelkezik, míg a szelfikamera 5 megapixeles és LED vakuval van ellátva. A készülék három színben érhető el, Li-Ion akkumulátora pedig 3000 mAH kapacitású.