Huawei Y6 tokok

A Huawei Y6 (2017), Huawei Y6 (2018), Huawei Y6 (2019), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy mobiltokot a Huawei Y6 okostelefonodhoz!

A Huawei Y6-osod a legjobb védelmet érdemli a fizikai behatásokkal szemben. Nézz körül a webáruházunk kínálatában és a legkülönfélébb mobiltokokat fogod találni a hagyományos, áttetsző szilikon telefontoktól kezdve a színes, trendi, fotónyomatos mobiltokokon át egészen a komoly megjelenést biztosító, prémium bőrből készült flip wallet tokokig. Válaszd ki az egyéniségedhez leginkább illő, a személyiségedet igazán kifejező telefon tokot és add meg a mobilodnak azt a védelmet, amit érdemel! A webáruházunk telefontok kínálatában a legjobb minőségű, idő- és értékálló telefon tokokat találsz, amelyek révén a készüléked még évek múltán is karcolás- és törésmentes lehet.

Huawei Y6: Miért használj telefontokot a készülékeden?

A fizikai védelem éppen olyan fontos egy okostelefon számára, mint a vírusvédelem. Csak míg a vírus a szoftverét teszi tönkre, egy erősebb fizikai behatás a kijelzőt vagy a telefon házát vághatja gallyra. Gondoskodj időben, jó előre a telefonod védelméről egy erős, ellenálló telefontokkal! Míg a hagyományos szilikon és műanyag tokok csak részlegesen tudják védeni a kijelzőt, a flip wallet mobiltokok már erős fedőlappal védik a képernyőt is.

Miért közkedvelt a Huawei Y6 okostelefon?

Mindazok számára, akiknek kell egy megbízható, tartós, nagyobb tudású telefon, anélkül, hogy egy használt autó árát költenék rá, az Y6 kiváló választás. Az 5,7 hüvelykes HD HUAWEI FullView kijelző 1440 x 720 pixeles felbontással rendelkezik, ami a legtöbb ember számára tökéletes képet ad. A célközönség egyértelműen a fiatalok: a hangszórója 88 dB maximális hangerőre képes, amellett, hogy érdemileg nem torzítja a hangzást. Az Y6-on Android 8.0 fut, amire a Huawei a saját, közkedvelt EMUI felületének 8.0-ás verzióját telepítette. A szoftverek futtatását 2 GB RAM teszi gördülékennyé. Habár a gyári 16 GB belső tár elég sovány manapság, SD kártyával akár 256 GB-ig is bővíthető. A 4G mobilhálózatoknak és streaming szolgáltatásoknak hála azonban egyre kevésbé fontos a nagy belső tárhely a fiatalok számára, hiszen online tárolják amúgy is egyre többen az adataikat.