Telefontok Huawei Y5P - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Y5p – telefon tokok gazdag választéka

Az etuo.hu online áruházban kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a nemrég megjelent modellekre is megfelelő telefon tokokat biztosítsunk, hiszen ahhoz, hogy az eszköz sokáig újszerű állapotú maradjon, nagyon fontos, hogy már az első pillanattól kezdve megfelelő védelemmel legyen ellátva. A Huawei Y5p telefonra való tok megrendelését azok a felhasználók számára is tanácsoljuk, akik még csak most tervezik megvásárolni az eszközt. A választékunkban található tokok hibátlan illeszkedést nyújtanak, és nem csak praktikusak, hanem igazán szépek és igényes kialakításúak is. A gyártásuk során felhasznált anyagok minőségének köszönhetően a tokok védelmet biztosítanak a mindennapi használat során keletkező kisebb sérülésekkel szemben is. A tokok védenek a karcolásoktól és a kopástól, de a portól is megóvják az eszközt. Korszerű kialakításuknak köszönhetően remekül mutatnak a Huawei Y5p telefonon.

Minőséges és megbízható tokok – Huawei Y5p

A korszerű okostelefonok már-már kis számítógépek, melyek nagyban megkönnyítik az életünket. A telefon már nem csak a hívások lebonyolítására és sms üzenetek küldésére szolgál, hanem a közösségi oldalakat is okostelefonunkon keresztül kezeljük, dolgozunk rajta, fényképeket készítünk vele. A telefon folyamatosan a felhasználó keze ügyében van, ez azonban a sérülések, karcolások veszélyét is jelentős mértékben növeli. A választékunkban található tokok erős és megbízható védelmet biztosítanak a fizikai sérülésekkel szemben, funkcionalitásuk mellett további előnyük, hogy kifejezetten jól mutatnak az eszközön és igazán dekoratív kiegészítők. Ha a felhasználó szeretné sokáig megőrizni Huawei telefonja újszerű kinézetét, érdemes közvetlenül a telefon megvásárlását követően beszerezni a megfelelő védőtokot.

Huawei Y5p – specifikáció

A Huawei Y5p egy kiváló telefon, mely 2020 májusában jelent meg. A telefonon Android 10; EMUI 10.1 operációs rendszer fut, de nem elérhető a Google Play Services. A nyolcmagos Mediatek MT6762R Helio P22 (12 nm) processzor biztosítja a zavartalan működést. Az eszköz 2 GB RAM memóriával rendelkezik és 32 GB belső memóriával érhető el. A 32 GB belső memória microSDXC kártya segítségével tovább is növelhető.