Huawei Y5 II tokok

No search results

Huawei Y5 II – megbízható védőtokok kínálata

A Huawei Y5 II az Y sorozat első generációjának továbbfejlesztett modellje, és kifejezetten a mindennapi használatra lett kifejlesztve. A Huawei Y5 II egy univerzális, klasszikus okostelefon, mely igen népszerű a felhasználók körében. A telefon zavartalan használatához és értékének megőrzéséhez azonban elengedhetetlen, hogy a felhasználó gondoskodjon a készülék megfelelő védelméről. Erre nagyszerű megoldást nyújtanak a kínálatunkban található, szép és stílusos védőtokok, melyek megvédik a telefont a mindennapi használat során fellépő kopástól és apróbb karcolásoktól, de a szennyeződésektől, portól is. Az etuo.hu webáruházban számos olyan, minőséges tok található, mely tökéletesen illeszkedik a Huawei Y5 II telefonmodellre, nem csúszik le róla és nem akadályozza az aljzatok, a kamera és más elemek használatát.

Tartós telefontokok széles választéka a Huawei Y5 II modellre

Az etuo.hu webáruházban a klasszikus szilikon tokok mellett könyvszerűen csukható és flip tokokat is kínálunk. Az, hogy melyik típus mellett dönt a felhasználó, nagyban függ attól is, hogyan, és főként mire használja a készülékét. A gazdag kínálat lehetővé teszi, hogy mindenki találjon a stílusának megfelelő tokot, mely a lehető legmegbízhatóbb védelmet fogja nyújtani a Huawei Y5 II telefonnak. Azok számára, akik az elegáns, letisztult dizájnt kedvelik, a Flip Fantastic tokokat ajánljuk, melyek elegáns, fekete öko-bőrből készülnek és gyönyörű lenyomatokkal vannak díszítve. A TPU szilikonból készült tokok megvédik a telefon hátlapját és oldalait, a számos fotó és vektorgrafika között pedig mindenki találhat megfelelőt.

Huawei Y5 II - specifikáció

A Huawei Y5 II egy kiváló, mindennapi használatra szánt készülék, melynek mérete 143,8 x 72 x 8,9 milliméter. Az IPS LCD kijelző 5"-es, felbontása pedig 720 x 1280 pixel. A telefon Android 5.1 (Lollipop) operációs rendszert futtat. A microSD aljzatnak köszönhetően a telefon 8 GB belső memóriája 32 GB-ig bővíthető. A RAM memória 1 GB. A fő kamera 8 megapixeles és LED vakuval van ellátva. Az eltávolítható Li-Po akkumulátor kapacitása 2200 mAh.