Huawei Y5 (2018) tokok

Tokok a Huawei Y5 (2018)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Y5 (2017), Huawei Y5 (2019), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Y5 (2018) – mobiltokok gazdag választéka

A Huawei Y5 (2018) egy igen populáris modell. A telefon mindennapi használata során nagyon fontos, hogy a felhasználó a megfelelő tokkal lássa el a készüléket, mely véd a karcolásoktól, apró repedésektől, kopástól és a szennyeződésektől. Az etuo.hu webáruházban számos olyan, különböző stílusú, minőséges tok várja a vásárlókat, mely tökéletesen illeszkedik a Huawei Y5 (2018) telefonmodellre. Mivel a nyílásai tökéletesen illeszkednek a kamerához és a mikrofonhoz, így fényképek, videók készítése során sem kell eltávolítani a tokot. A gazdag kínálatban számos, különböző anyagokból készült, eltérő stílusú tok található, az elérhető színek és minták tárháza pedig óriási.

Minőséges, tartós és stílusos telefontokok a Huawei Y5 (2018) modellre

A telefontok elsődleges feladata, hogy megvédje az okostelefont az esés során keletkező ütésektől vagy sérülésektől és a mindennapi használat során fellépő apróbb károsodásoktól. A tokok azonban nem csak hatékony védelmet biztosítanak – segítségükkel változtathatunk a telefon stílusán, és a hatalmas választéknak köszönhetően saját egyéniségünket is hangsúlyozhatjuk a megfelelően kiválasztott tokkal. Kínálatunkban gyönyörű és különleges, fával burkolt tokok is találhatók. Nagyon népszerűek a műanyag tokok is, melyek hatékony védelmet biztosítanak, érdekesek és ergonomikus formájuk van. A könyvszerűen csukható változatok, és a telefon hátlapját védő szilikon tokok nemcsak védik az eszközt, hanem egyedi karaktert is adnak a telefonnak. Az elegáns, egyszínű modellek mellett számos divatos, színes lenyomat közül válogathat a felhasználó, sőt még a saját tokját is megtervezheti könnyen használható alkalmazásunk segítségével.

Huawei Y5 (2018) – specifikáció

A Huawei Y5 (2018) okostelefon 5,45"-es IPS LCD kijelzővel rendelkezik, melynek felbontása 720 x 1440 pixel. A készüléket egy MediaTek MT6739 processzor működteti, 2 GB RAM-mal. A 16 GB belső memória microSD kártyával bővíthető, 256 GB-ig. A mobil a fő kamera mellett egy 5 MP-es szelfikamerával is fel van szerelve. Az akkumulátor kapacitása 3020 mAh. A modell három színben érhető el, egy megfelelő telefontok azonban könnyen változtat a telefon stílusán és a sérülésektől is hatékonyan véd.