Huawei P9 Lite Mini tokok

Tokok a Huawei P9 Lite Mini


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei P9 Lite, Huawei P9 Lite (2017), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei P9 Lite Mini – nagyszerű tokok gazdag kínálata

A Huawei P9 Lite Mini egy kiváló okostelefon, használata azonban sokkal biztonságosabb és kényelmesebb lehet, ha egy megfelelő védőtokkal van ellátva. Nagyon fontos azonban, hogy a tok az adott telefonmodellre legyen szabva. A nem megfelelő tokok ugyanis lecsúsznak a készülékről és megnehezítik a mindennapi használatot. Annak érdekében, hogy a védelem megbízható legyen, megfelelő tokot kell választani. Az etuo.hu webáruház kínálatában számos nagyszerű tok található a Huawei P9 Lite Mini okostelefonra. Amellett, hogy jól védik a telefont a kopástól és a karcolásoktól, a tokok igazán stílusosak is. A nagy választék lehetővé teszi, hogy mindenki találjon az ízlésének megfelelő tokot.

Minőséges és megbízható védelem

Egy minőséges anyagokból készült védőtok minimalizálja a karcolások és egyéb, kisebb mechanikai sérülések esélyét. A védőtoknak köszönhetően a telefon sokáig szép és funkcionális marad, és értéke sem csökken jelentősen. Egy jó tok nem csak a sérülésektől, hanem a szennyeződésektől és apró portól is védi a telefont. A mobiltokok azonban nem csak praktikus kiegészítők, hanem igazán esztétikusak is. Webáruházunkban gyönyörű lenyomatokkal ellátott szilikon tokokat is kínálunk. A TPU szilikon tartós és rugalmas, és kiváló védelmet nyújt a telefon oldalának és hátlapjának. A minőséges lenyomat ellenáll a fakulásnak és a kopásnak. A Flip Fantastic kollekcióban gyönyörű, fekete öko-bőrből készült tokok találhatók, melyeket csodaszép, színes minták díszítenek. A csukható tokok előnye, hogy a kijelzőt is védik. A könyvszerűen csukható tokok praktikus állvánnyá hajtogathatók.

Huawei P9 Lite Mini – specifikáció

A Huawei P9 Lite Mini okostelefon 2017 augusztusában jelent meg a piacon. A készülék mérete 143,5 x 71 x 8,1 milliméter. Az IPS LCD kapacitív kijelző felbontása 720 x 1280 pixel, átlós mérete pedig 5". A készülék Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425 processzorral van felszerelve és Android 7.0 (Nougat) operációs rendszert alkalmaz. A 16 GB belső memória 128 GB-ig bővíthető microSD kártya segítségével. A 13 megapixeles fő kamera LED vakuval van ellátva.