Telefontok Huawei P9 Lite - Tok, hátlapok

A Huawei P9 Lite (2017), Huawei P9 Lite Mini, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1041
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy mobiltokot a Huawei P9 Lite okostelefonodhoz!

Minél nagyobb értékű egy okostelefon, annál fontosabb gondoskodni a megfelelő védelméről egy telefontokkal, hogy elkerüljük a fizikai behatásokból eredő károkat. A webáruházunk kínálatában ezért mindenféle mobiltokot megtalálsz, hogy a neked leginkább megfelelő kivitelű telefontok óvja a készülékedet! Gondoltunk azokra is, akik egy olcsó, egyszerű szilikon vagy műanyag tokkal akarják megvédeni a telefonjukat, és azokra is, akik inkább a vidám színeket, trendi, csajos és fiús fotónyomatos borítókat, a flip wallet kialakítású, prémium bőr borítással ellátott telefontokot részesítik előnyben.

P9 Lite: Miért használj telefontokot a készülékeden?

Ugye neked is megszakadna a szíved, ha a szeretett telefonod sérülést szenvedne? Mérges lennél, ha egy apró figyelmetlenség miatt a földön találnád meg betört kijelzővel? Érthető, hiszen az okostelefonok messze nem filléres, eldobható kacatok, és sokak számára jelentős beruházás egy komolyabb telefont vásárolni. Fontos tehát a telefonok megfelelő védelme, amit a fizikai sérülésekkel szemben a minőségi anyagokból készített telefon tokok garantálnak. Ha a professzionális telefontokjaink közül választasz, akkor nagy eséllyel el tudod kerülni az okostelefonod idő előtti tönkremenetelét. Sőt, mi több tokjaink igazán menő külsőt kölcsönöznek a mobilodnak, hogy végre kilóghass a sorból! Menő külső és biztonság; ezeket kapod, ha a menő telefon tokjaink közül választasz!

Miért közkedvelt a Huawei P9 okostelefon?

A 2016 áprilisában megjelent Huawei P9 voltaképpen nem műs, mint a P8 egyenes ágú leszármazottja, amelyen épp, hogy csak a kötelező hardwares frissítéseket hajtották végre, egy dolog kivételével. Kardinálisabb változásnak számít, hogy ezen modell 8 MP-es Dual kamerát kapott az elődjén található szimpla kamerával szemben. Az egyik kamera csak a monokróm felvételt készít, a másik pedig csak a szín-értékeket méri. Végül szoftveresen állítja össze a végeredményt. Ezen módszernek köszönhetően sokkal mélyebb színeket képes a telefon eredményezni. Érdemes még róla tudni, hogy 5.2 inches kijelzőt kapott, a vasat egy 4 magos processzor hajtotta, továbbá 32 és 64 GB-os tárhelyekkel árulták.