Telefontok Huawei P8 Lite - Tok, hátlapok

A Huawei P8, Huawei P8 Lite (2017), két teljesen különböző modell

No search results

Válassz egy mobiltokot a Huawei P8 Lite okostelefonodhoz!

Van egy szuper Huawei P8 Lite telefonod és megfelelő védőtokot keresel hozzá? Akkor nézz szét webáruházunk kínálatában, ahol az egyszerű, hagyományos szilikon tokoktól kezdve a trendi színes, mintás, fotónyomatos mobil tokokon át egészen az elegáns, minőségi bőrből készült flip wallet telefon tokokig mindent megtalálsz. Fontos számodra, hogy a buliban milyen telefont villantasz? Vagy inkább egy üzleti megbeszélésen is vállalható, elegáns telefontokot részesítesz előnyben? Válassz a kínálatunkból olyat, amelyik leginkább illik az ízlésedhez! Az általunk kínált telefontokok mindegyikét az adott telefonmodellhez gyártják, így biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen fog illeszkedni a te készülékedre is, és a lehető legjobb védelmet nyújtják a hétköznapi kihívásokkal szemben.

P8 Lite: Miért használj telefontokot a készülékeden?

Sose feledd, telefonod legyen akármilyen ellenálló, Murphy sosem alszik! Sajnos nagyon gyakoriak az a telefon kijelzőivel történő törések, karcolások. Ez nem attól függ milyen árkategóriás telefont választ az ember. A drága telefonok burkolatai és kijelzői is ugyan úgy törhetnek, karcolódhatnak, mint az olcsóbb telefonoké. Szeretnéd elkerülni a bosszúságokat? Válassz kedvedre egyet vagy többet a professzionális telefontokjaink közül, és használd kedvedre a telefonodat! A részben vagy egészben szilikonból készülő telefontokok, kiváltképpen a flip wallet kialakítású mobiltokok a lehető legteljesebb védelmet nyújtják készülékednek a hétköznapi vagy akár extrémebb környezetben egyaránt.

Miért közkedvelt a Huawei P8 okostelefon?

A Huawei P8 egy 2015-ben piacra dobott, olcsóbb változata a P8 Pro modellnek, viszont ennek függvényében az ára is alacsonyabb. Ennek ellenére dizájnban és felhasznált anyagokban egy tökéletesen megalkotott telefonról van szó, melynek még a gyengébb órajelű processzora is dicséretesnek találtatott az akkori kritikusok szemében. Tehát egy nagyon jó ár/érték arányú telefonról beszélünk. Hardware tekintetében egy 4 magos Cortex A53-as processzort kapott 2.0 GHz-es órajellel, mindehhez társult 3 GB RAM, és 16 vagy 64 GB tárhely. Ez így, egy felső belépő kategóriát hivatott képviselni a 1080p-s kijelzőjével és a 8MP-es kamerájával.