Telefontok Huawei P40 Pro Plus - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei P40 Pro Plus


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei P40 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei P40 Pro Plus – mobil tokok széleskörű kínálata

A Huawei P40 Pro Plus egy elegáns kidolgozású, praktikus készülék, mely megjelenése 2020-ra lett bejelentve. Az eszköz magas víz- és porállósági fokkal rendelkezik, azonban a külső sérülésekkel, kopással és karcolásokkal szemben nem ellenálló – ezek az apró sérülések pedig sokat rontanak a telefon kinézetén és jelentősen csökkentik az értékét. Az online áruházunkban található tokok minőséges anyagokból készülnek, tökéletesen illeszkednek a Huawei P40 Pro Plus modellhez és megfelelő védelmet nyújtanak számára. Rendkívül gazdag kínálatunkban minden látogatónk választhat magának olyan védőtokot, mely stílusos kiegészítőként is remekül funkcionál. A tokok védelmet nyújtanak a kisebb kopással és a karcolásokkal szemben, így sokáig megőrzik a Huawei P40 Pro Plus készülék újszerű kinézetét.

Minőséges okostelefon tokok, különböző stílusban

A mobil tokok elsődleges funkciója, hogy megvédjék az eszközt a mindennapi használat ideje alatt fellépő kopással és karcolásokkal szemben. A tokok azonban egyes esetekben még a komolyabb fizikai sérülésektől is képesek megóvni a telefont. Az etuo.hu online áruház kínálatában számos olyan, csúcsminőségű és tartós anyagból készült tok található, mely megbízható védelmet nyújt a Huawei P40 Pro Plus készülék számára. A visszafogott, egyszínű telefon tokok fiatalosságot és frissességet visznek az eszköz kinézetébe és kiváló védelmet nyújtanak. Azok számára, akik szeretik a tarka, modern tokokat, gyönyörű grafikákkal dekorált modelleket gyűjtöttünk össze.

Huawei P40 Pro Plus – specifikáció

A P40 Pro Plus a Huawei legmodernebb, 2020 nyarára várható készüléke. A telefon mérete 158,2 x 72,6 x 9 milliméter, súlya pedig 226 gramm. Az okostelefon Single SIM (Nano-SIM/eSIM) és Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban is elérhető. A Huawei P40 Pro Plus készülékmodellen Android 10.0; EMUI 10 operációs rendszer fut, a kiváló működésről pedig a nyolcmagos HiSilicon Kirin 990 5G (7 nm+) processzor gondoskodik. Az eszköz 256/512 GB belső tárhellyel és 8 GB RAM-mal rendelkezik, a tárhely azonban Nano Memory segítségével tovább bővíthető, akár 256 GB-tal is.