Huawei P40 Pro tokok

A Huawei P40 Pro Plus, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei P40 Pro – telefon tokok gazdag kínálata

Ahhoz, hogy az okostelefon sokáig újszerű maradjon, nem elég egyszerűen csak óvatosan bánni vele – fontos, hogy olyan kiegészítőkkel lássuk el a modellt, melyek tökéletesen illeszkednek rá és megvédik a külső károsodásoktól. Nincs ez másként a Huawei P40 Pro okostelefon esetében sem. Az etuo.hu online áruházban rengeteg különböző stílusú, mintájú és színárnyalatú tokot kínálunk, melyek kiemelkedő minőségüknek köszönhetően óvják a telefont a mechanikai sérülésektől, kopástól és a lerakódott piszoktól és portól. A magas minőségű anyagokból készült okostelefon tok lehetővé teszi, hogy biztonságban tudjuk a telefonunkat, akkor is, ha a kulcscsomóval együtt dobjuk a kézitáskába vagy a hátizsákba.

Tartós, csúcsminőségű tokok a Huawei P40 Pro készülékre

Kínálatunk számos csúcsminőségű telefon tokot tartalmaz, melyek megfelelő védelmet biztosítanak a Huawei P40 Pro modell számára. Oldalunk látogatói több modell közül tudnak válogatni. A rengeteg elérhető szín és stílus lehetővé teszi, hogy mindenki találjon az egyéniségének és az igényeinek megfelelő okostelefon tokot a Huawei P40 Pro készülékére. Az etuo.hu online áruház legnépszerűbb tartozékai a szilikon tokok, melyek tartós és nem deformálódó TPU szilikonból készülnek. A szilikon tokok meseszép nyomtatott grafikákkal, képekkel és mintákkal vannak díszítve. A minőséges lenyomat sokáig ellenáll a kopással és a fakulással szemben.

Huawei P40 Pro – specifikáció

A Huawei P40 Pro a kínai Huawei cég egyik legújabb okostelefonja, melynek megjelenése 2020 márciusára várható. A modern okostelefon Android 10 operációs rendszert fog futtatni és a P40 széria legjobb karakterisztikákkal ellátott modellje lesz. A készülékbe a gyártó HiSilicon Kirin 990 nyolcmagos processzort épít be. A kiváló karakterisztikákkal ellátott okostelefon 8 GB RAM memóriával és 128 GB belső tárhellyel rendelkezik. A telefon első ránézésre ugyan rendkívül hasonlít a P40 modellre, a Pro változat azonban Quad kamerával van ellátva, míg a P40 tripla kamerával rendelkezik. A telefon előnye a nagy kapacitású, 5500 mAh-s akkumulátor is, mely rendkívüli gyors töltési funkciókkal rendelkezik.