Telefontok Huawei P40 Lite E - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei P40 Lite E


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei P40 Lite, Huawei P40 Lite 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Megbízható védelem Huawei P40 Lite készülékekre

A telefon elejtése vagy leesése az esztétikai hibák mellett gyakran komoly károkat okoznak a készülék működésében, amelyek javítása általában jelentős összegekbe kerül. Éppen ezért, ajánlott Huawei P40 Lite E készülékünket is az első használattól kezdve minőségi védőtokkal ellátni. Az etuo.hu kínálatában található telefontokok biztos és tartós védelmet biztosítanak az esetleges kopások, karcok és sérülések ellen, illetve kényelmes fogásuknak köszönhetően élvezhető marad a készülék használata is. Az oldalon található telefontokok kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, illetve megfelelő kivágásokkal és biztos fogással bírnak. Továbbá, a különleges mintájú kiegészítőink garantálják azt is, hogy készüléked megjelenése mindig igényes és egyedi legyen!

Egyedi megjelenés, ahogyan Neked tetszik

A megbízható védelem mellett szeretnéd, ha az általad használt telefontok egyedi és igényes megjelenést sugározzon? Ha igen, akkor nem kell tovább keresgélned - az etuo.hu széles telefontok és mobilos kiegészítő választéka segít, hogy garantáltan megtaláld a Számodra leginkább megfelelő telefontokot Huawei P40 Lite E típusú készülékedre! Válogass tetszésed szerint a kínálatunkban szereplő stílusos és stabil védelmet kínáló telefontokok között vagy tervezd meg a saját mintás kiegészítődet az Etuo telefontok tervező alkalmazása segítségével! Az oldalon található telefontokok segítened Neked, hogy készüléked trendivé és különlegessé tudd varázsolni, akár elegáns, akár vicces vagy éppen letisztult megjelenést szeretnél készülékednek!

Huawei P40 Lite E - Bemutatás

A Huawei P40 Lite E a gyártó 2020 márciusában megjelentetett készüléke, amely nagyon hasonlít külsőleg és működésben a P40 Lite készülékre, viszont több helyen megváltozott specifikációval rendelkezik. A P40 Lite E az Android Pie operációs rendszerét futtatja, és a HUAWEI Kirin 710F-es chipkészlet mellett Octa-Core processzorral rendelkezik. A 6.39 hüvelykes TFT LCD kijelző HD+, 1560 x 720 felbontással bír. A készülék 64 GB-os belső memóriával rendelkezik, amely igény szerint tovább bővíthető Micro SD kártya segítségével, maximum 512 GB-ig. A Huawei P40 Lite E háromkamerás készülék hátlapi rendszere egy 48-, egy 8 (ultraszéles látószögű) és egy 2 megapixeles kamerákból állnak.