36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

HUAWEI P40 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - bükkfa>

Telefontok Wood Case - bükkfa

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - sötétkék>

Telefontok Corko Case - sötétkék

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - rozsdabarna>

Telefontok Corko Case - rozsdabarna

7 090 Ft
/ raktáron

Huawei P40 – telefon tokok széles választéka

A Huawei P40 egy nagyszerű, modern okostelefon, mely megfelelő védelmet érdemel a mindennapi használat közben. Az etuo.hu webáruház kínálatában többféle Huawei P40 okostelefon tok is található, így minden látogató megtalálhatja a stílusának és az igényeinek megfelelő mobiltokot. A csúcsminőségű kiegészítők precízen illeszkednek a Huawei P40 készülékre, nem csúszkálnak rajta és nem akadályozzák a kényelmes és zavartalan használatot sem. Webáruházunk széles kínálatában olyan telefon tokok találhatók, melyek figyelmesen kialakított kivágásokkal vannak ellátva, így a telefon összes komponense zavartalanul használható.

Kiváló minőségű okostelefon tokok a Huawei P40 modellre

Az etuo.hu online áruházban magas minőségű anyagokból készült telefon tokokat kínálunk, melyek lehetővé teszik a P40 biztonságos alkalmazását a mindennapok során. A telefon tokok védik a telefon hátlapját a karcolásokkal és a kopással szemben. A stílusos tokok között minden vásárló találhat olyan kiegészítőt, mely megfelel az egyéniségének és a stílusának. Azok, akik az egyszerű, letisztult dizájnt kedvelik, válogathatnak elegáns, egyszínű tokjaink közül. A kínálatunkban elérhető szilikon tokok fiatalosságot és vidámságot tükröznek, erős TPU szilikonból készülnek, az őket díszítő lenyomat pedig csúcsminőségű, élénk színű és ellenáll a fakulással és a kopással szemben. Az oldalra nyíló tokok előnye, hogy a kijelzőt is védik, amíg a Huawei P40 a hátizsákban vagy a zsebben van.

Huawei P40 – specifikáció

A Huawei P40 a kínai gyártó 2020 márciusára beigért telefonmodellje. A készülék több színben is elérhető lesz, a felhasználókat azonban kevésbé érdekli a színválaszték és fontosabbnak tartják, hogy mit tud a Huawei P40 szériája. A P40 lapos képernyővel rendelkezik, míg a P40 Pro modellt lekerekített képernyővel látta el a gyártó. Ettől az apró különbségtől eltekintve a két telefon nagyon hasonlóan néz ki, ez azonban nem azt jelenti, hogy ugyanaz a telefon tok mindkét modellre meg fog felelni. A P40 három kamerával van ellátva. Az érintőképernyő a hasonló modern okostelefonokhoz hasonlóan 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni.