Huawei P40 tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei P40 – telefon tokok széles választéka

A Huawei P40 egy nagyszerű, modern okostelefon, mely megfelelő védelmet érdemel a mindennapi használat közben. Az etuo.hu webáruház kínálatában többféle Huawei P40 okostelefon tok is található, így minden látogató megtalálhatja a stílusának és az igényeinek megfelelő mobiltokot. A csúcsminőségű kiegészítők precízen illeszkednek a Huawei P40 készülékre, nem csúszkálnak rajta és nem akadályozzák a kényelmes és zavartalan használatot sem. Webáruházunk széles kínálatában olyan telefon tokok találhatók, melyek figyelmesen kialakított kivágásokkal vannak ellátva, így a telefon összes komponense zavartalanul használható.

Kiváló minőségű okostelefon tokok a Huawei P40 modellre

Az etuo.hu online áruházban magas minőségű anyagokból készült telefon tokokat kínálunk, melyek lehetővé teszik a P40 biztonságos alkalmazását a mindennapok során. A telefon tokok védik a telefon hátlapját a karcolásokkal és a kopással szemben. A stílusos tokok között minden vásárló találhat olyan kiegészítőt, mely megfelel az egyéniségének és a stílusának. Azok, akik az egyszerű, letisztult dizájnt kedvelik, válogathatnak elegáns, egyszínű tokjaink közül. A kínálatunkban elérhető szilikon tokok fiatalosságot és vidámságot tükröznek, erős TPU szilikonból készülnek, az őket díszítő lenyomat pedig csúcsminőségű, élénk színű és ellenáll a fakulással és a kopással szemben. Az oldalra nyíló tokok előnye, hogy a kijelzőt is védik, amíg a Huawei P40 a hátizsákban vagy a zsebben van.

Huawei P40 – specifikáció

A Huawei P40 a kínai gyártó 2020 márciusára beigért telefonmodellje. A készülék több színben is elérhető lesz, a felhasználókat azonban kevésbé érdekli a színválaszték és fontosabbnak tartják, hogy mit tud a Huawei P40 szériája. A P40 lapos képernyővel rendelkezik, míg a P40 Pro modellt lekerekített képernyővel látta el a gyártó. Ettől az apró különbségtől eltekintve a két telefon nagyon hasonlóan néz ki, ez azonban nem azt jelenti, hogy ugyanaz a telefon tok mindkét modellre meg fog felelni. A P40 három kamerával van ellátva. Az érintőképernyő a hasonló modern okostelefonokhoz hasonlóan 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni.