36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

HUAWEI P30 Pro tokok

A Huawei P30, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Graver Case - réz>

Telefontok Graver Case - réz

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - Skull>

Telefontok Graver Case - ezüst - Skull

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - iránytű>

Telefontok Graver Case - ezüst - iránytű

7 390 Ft
/ raktáron

Huawei P30 Pro – kiváló, modellre szabott telefontokok

A Huawei P30 Pro egy modern készülék, mely 2019 márciusában került piacra, csakúgy, mint a Huawei P30 modell. Fontos megjegyezni, hogy a nevük ugyan csak a „Pro” szócskában tér el, a modellek azonban kialakításukban is különböznek egymástól, ezért a P30 tokok nem fognak megfelelően illeszkedni a P30 Pro telefonra. Kínálatunkban számos tok található a népszerű telefonra, melyek úgy vannak kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a Huawei P30 Pro méretéhez, gombjaihoz, kamerájához és portjaihoz. A divatos mobiltokok nem csak  magas fokú védelmet biztosítanak, hanem teljesen új kinézetet is kölcsönöznek a telefonnak.

Modern, minőséges tokok a Huawei P30 Pro készülékre

A telefontokok úgy vannak kialakítva, hogy ne zavarják a készülék használatát. Ennek köszönhetően ma már a tokok az okostelefonok nélkülözhetetlen tartozékának számítanak! A legtanácsosabb, hogy a felhasználó közvetlenül a készülék megvásárlása után válasszon rá egy tokot, hiszen így minimalizálható a sérülések veszélye. Az etuo.hu webáruházban található tokok előnye, a tökéletes illeszkedés mellett, hogy kiváló és megbízható védelmet nyújtanak a kisebb mechanikai sérülésekkel szemben. A tok lehetővé teszi, hogy a telefon sokáig megőrizze újszerű kinézetét és eredeti értékét. Legpopulárisabb termékeink a szilikon tokok és a csukható telefontokok. A TPU szilikon tokok divatos mintákkal vannak díszítve. A rengeteg dizájn között mindenki találhat olyat, ami megfelel a stílusának, egyéniségének. Webáruházunkban arra is lehetőség van, hogy a felhasználó megtervezze saját, egyedi tokját.

Huawei P30 Pro – specifikáció

A Huawei P30 Pro néhány fontos dologban tér el a P30 készüléktől. Az érintőképernyő mérete 6,47 hüvelyk, felbontása pedig 1080 x 2340 pixel. A telefon 6 GB RAM és 128 GB beépített memóriával vagy 8 GB RAM és 256 GB beépített memóriával rendelkezik. A telefon kiváló eszköz minden mobilfotózás-rajongó számára is, hiszen a fő kamera számos fejlett funkcióval rendelkezik. A Huawei P30 Pro egy kiváló telefonmodell, fejlett és modern funkciókkal, melyek a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelelnek!