36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

HUAWEI P30 Lite New Edition tokok

Tokok a Huawei P30 Lite New Edition


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei P30 Lite, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - sötétkék>

Telefontok Corko Case - sötétkék

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - rozsdabarna>

Telefontok Corko Case - rozsdabarna

7 090 Ft
/ raktáron

Huawei P30 Lite New Edition – okostelefon tokok széles választéka

A Huawei P30 Lite New Edition egy kiváló, modern okostelefon, mely kielégítő védelmet igényel a mindennapi használat közben is. Az etuo.hu online áruház kínálatában többféle Huawei tok is található, így minden látogató megtalálhatja a stílusának és az igényeinek megfelelő telefon tokot. A csúcsminőségű tartozékok precízen illeszkednek a Huawei P30 Lite New Edition telefonra, nem csúsznak le és nem akadályozzák a kényelmes mindennapi használatot sem. Amennyiben a készüléken olyan okostelefon tok van, ami nem az adott modellhez készült, előfordulhat, hogy a tartozék lefedi a funkciógombokat vagy a kameranyílást, és zavarja a fülhallgató vagy a töltő csatlakozójának használatát. Webáruházunk kínálatában olyan tokok találhatók, melyek precízen kialakított nyílásokkal vannak ellátva, így a komponensek probléma nélkül használhatók.

Minőséges telefon tok a Huawei P30 Lite New Edition modellre

Az etuo.hu online áruházban minőséges anyagokból gyártott telefon tokokat kínálunk, melyek lehetővé teszik a P30 Lite New Edition biztonságos és kényelmes használatát. A telefon tokok védik a mobil hátlapját a karcolásokkal és a kopással szemben. A stílusos tartozékaink között mindenki találhat olyan okostelefon tokot, mely megfelel az egyéniségének és a stílusának. Azok a vásárlók, akik az egyszerű kiegészítőket kedvelik, válogathatnak egyszínű, elegáns termékeink közül. A kínálatunkban elérhető szilikonból készült telefon tokok vidámságot, lendületet tükröznek. Mivel tartós TPU szilikonból készülnek, rendkívül ellenállók.

Huawei P30 Lite New Edition – specifikáció

Huawei P30 Lite New Edition egy elegáns kialakítású, modern okostelefon, mely kifejezetten szép, minimalista dizájnnal rendelkezik. A modern telefont mindenképp érdemes magas minőségű, speciálisan erre a modellre gyártott telefon tokkal védeni a mechanikai sérülésektől. A készülék 2020 januárjában jelent meg az üzletek polcain. Mérete 72,7 x 152,9 x 7,4 milliméter, súlya 159 gramm. A készüléken Android 9.0 EMUI 9.1 operációs rendszer fut. A készülék egyik fő előnye a nagy kapacitású, 3340 mAh-s akkumulátor, mely lehetővé teszi a zavartalan, hosszas használatot, anélkül, hogy a vásárlónak a töltöttségi szintre kellene figyelnie.