Telefontok Huawei P30 Lite New Edition - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei P30 Lite New Edition


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei P30, Huawei P30 Lite, Huawei P30 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei P30 Lite New Edition – okostelefon tokok széles választéka

A Huawei P30 Lite New Edition egy kiváló, modern okostelefon, mely kielégítő védelmet igényel a mindennapi használat közben is. Az etuo.hu online áruház kínálatában többféle Huawei tok is található, így minden látogató megtalálhatja a stílusának és az igényeinek megfelelő telefon tokot. A csúcsminőségű tartozékok precízen illeszkednek a Huawei P30 Lite New Edition telefonra, nem csúsznak le és nem akadályozzák a kényelmes mindennapi használatot sem. Amennyiben a készüléken olyan okostelefon tok van, ami nem az adott modellhez készült, előfordulhat, hogy a tartozék lefedi a funkciógombokat vagy a kameranyílást, és zavarja a fülhallgató vagy a töltő csatlakozójának használatát. Webáruházunk kínálatában olyan tokok találhatók, melyek precízen kialakított nyílásokkal vannak ellátva, így a komponensek probléma nélkül használhatók.

Minőséges telefon tok a Huawei P30 Lite New Edition modellre

Az etuo.hu online áruházban minőséges anyagokból gyártott telefon tokokat kínálunk, melyek lehetővé teszik a P30 Lite New Edition biztonságos és kényelmes használatát. A telefon tokok védik a mobil hátlapját a karcolásokkal és a kopással szemben. A stílusos tartozékaink között mindenki találhat olyan okostelefon tokot, mely megfelel az egyéniségének és a stílusának. Azok a vásárlók, akik az egyszerű kiegészítőket kedvelik, válogathatnak egyszínű, elegáns termékeink közül. A kínálatunkban elérhető szilikonból készült telefon tokok vidámságot, lendületet tükröznek. Mivel tartós TPU szilikonból készülnek, rendkívül ellenállók.

Huawei P30 Lite New Edition – specifikáció

Huawei P30 Lite New Edition egy elegáns kialakítású, modern okostelefon, mely kifejezetten szép, minimalista dizájnnal rendelkezik. A modern telefont mindenképp érdemes magas minőségű, speciálisan erre a modellre gyártott telefon tokkal védeni a mechanikai sérülésektől. A készülék 2020 januárjában jelent meg az üzletek polcain. Mérete 72,7 x 152,9 x 7,4 milliméter, súlya 159 gramm. A készüléken Android 9.0 EMUI 9.1 operációs rendszer fut. A készülék egyik fő előnye a nagy kapacitású, 3340 mAh-s akkumulátor, mely lehetővé teszi a zavartalan, hosszas használatot, anélkül, hogy a vásárlónak a töltöttségi szintre kellene figyelnie.