Telefontok Huawei P30 Lite - Tok, hátlapok

A Huawei P30, Huawei P30 Lite New Edition, Huawei P30 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy mobiltokot a Huawei P30 Lite okostelefonodhoz!

Trendi mobiltokot keresel a Huawei P30 Lite telefonodra, esetleg egy elegáns, minőségi bőrből készült, üzleti telefontokot szeretnél vásárolni? Nézz szét webáruházunk kínálatában, ahol mindezt megtalálod, sőt sokkal többet is! Fotónyomatos, fiataloknak, középkorúaknak és időseknek tetsző mintával nyomott telefon tokok, absztakt ábrákkal díszített mobiltokok, bőr flip wallet telefontokok – itt biztosan megtalálod a te ízlésednek megfelelő védőtokot a telefonodra. Kínálatunkban az egyszerű, ámde tartós szilikon tokot ugyanúgy felleled, mint a divatos színekben pompázó, a mintás vagy éppen az üzleti jellegű telefon tokokat.

Huawei P30 Lite: Miért használj telefontokot a készülékeden?

Ne bízd a véletlenre! Mindenképpen válassz védőtokot és védőfóliát a telefonodra, hogy ezzel megvédd készüléked az esetleges karcolásoktól és ütésektől. Te is szeretnéd, ha a telefonod sokáig újszerű állapotban maradna? Hát persze, hogy szeretnéd! Zavarnak az idegesítő, apró mikrokarcok a kijelződön? Hát persze, hogy zavarnak. Mindezen kis apró bosszúságok elkerülése érdekében tegyél a telefonodra Gorilla Glass kijelzőt, hogy biztosan ne kelljen a karcok miatt bosszankodnod. Betört kijelző? Megfelelő védelem mellett ilyen biztosan nem történik majd veled. Szeretsz elalvás előtt megnézni egy-egy részt a kedvenc sorozatodból, de nem tudod minek nekitámasztani a telefonodat? Nézelődj a professzionális kitámasztható tokjaink között, és válaszd ki a kedvedre valót!

Miért közkedvelt a Huawei-P30-Lite okostelefon?

A Huawei P30-as modell sokban hasonlít a P20-as elődjéhez, annyi különbséggel, hogy görbe kijelzőt kapott és a hagyományos beszélgetéshez használatos hangsugárzót egy elektromágneses hangsugárzóval cserélték le. A modell 2019 márciusában jelent meg és 9.0-s Android Pie és Huawei EMUI 9.1 fut rajta. Hardware tekintetében ez a modell a jól bevált, Huawei-re jellemző Kirin Chipset 980-as 8 magos processzort kapta, de a P20-as szériánál kicsit erősebb kivitelben. A telefon legnagyobb erőssége a kamerája, ami felhúzták egészen 40 Mp-ig. Mindehhez a software-s támogatás 50x digitális Zoom-ot tesz lehetővé és mindezeken felül a gyártó azt állítja, hogy a SuperSpectrum technológiának köszönhetően több fényt képes felfogni, mint a versenytársai.