Telefontok Huawei P20 Pro - Tok, hátlapok

A Huawei P20, Huawei P20 Lite, Huawei P20 Lite (2019), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei P20 Pro – mobiltokok nagy választéka az etuo.hu webáruházban

A telefontok egy népszerű tartozék, mely védelmet nyújt a mechanikai sérülésekkel szemben és lehetővé teszi, hogy a felhasználó a saját stílusára szabja a készüléket. A Huawei P20 Pro egy kiváló okostelefon, melynek használatát kényelmesebbé és biztonságosabbá teheti egy tökéletesen illeszkedő, minőséges telefontok. A pontos illeszkedés azért fontos, mert a nem megfelelő telefontokok lecsúsznak a készülékről és zavarják a mindennapi használatot. Az etuo.hu webáruházban számos nagyszerű tok található a Huawei P20 Pro telefonra, melyek nem csak jól védik a telefont, hanem igazán stílusosak is. A nagy választék lehetővé teszi, hogy mindenki találjon a stílusának és az egyéniségének megfelelő tokot.

P20 Pro - Kiváló minőségű, tartós telefontokok

A minőséges anyagokból készült védőtokok minimalizálják a kisebb mechanikai sérülések, például a karcolások és a kopás kockázatát. A toknak köszönhetően a készülék sokáig funkcionális és szép marad, értéke pedig nem csökken jelentősen. A tokok további előnye, hogy a szennyeződésektől és a portól is védik a telefont. A mobiltokok amellett, hogy igazán praktikus telefontartozékok, rendkívül esztétikusak is. Webáruházunkban gyönyörű, bőrutánzatból vagy öko-bőrből készült, könyvszerűen csukható tokokat kínálunk, melyek a telefon kijelzőjét is védik. A műanyag és a szilikon tokok a telefon hátlapját és oldalait óvják a karcolásoktól, és gyönyörű és minőséges, nyomtatott mintákkal vannak díszítve. Azok, akik nem rajonganak a mintás tokokért, az egyszínű változatok közül is választhatnak. A még magasabb fokú védelmet igénylő felhasználók számára páncélozott és hibrid tokokat is kínálunk.

Huawei P20 Pro – specifikáció

A Huawei P20 Pro népszerű modell a felhasználók körében, 2018 tavaszán került piacra. A készülék mérete 155 x 73,9 x 7,8 milliméter. A készülék IP67 jelzéssel van ellátva, mely a por- és vízállóság fokáról tanúskodik. Az OLED kapacitív érintőképernyő átlója 6,1", felbontása pedig 1080 x 2240 pixel. A készülék Hisilicon Kirin 970 processzorral van felszerelve. Kiváló minőségű, hármas kamerája és nagy felbontású szelfikamerája a fotózás szerelmesei számára is vonzóvá teszi a modellt.