36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

HUAWEI P20 Lite (2019) tokok

Tokok a Huawei P20 Lite (2019)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei P20 Lite, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Premium
 
Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala>

Telefontok Wood Case - cseresznye - mandala

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Wood Case - amerikai dió>

Telefontok Wood Case - amerikai dió

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - tengerzöld>

Telefontok Corko Case - tengerzöld

7 090 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst>

Telefontok Graver Case - ezüst

6 790 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz>

Telefontok Graver Case - ezüst - kozmosz

7 390 Ft
/ raktáron
Premium
 
Telefontok Corko Case - meggy>

Telefontok Corko Case - meggy

7 090 Ft
/ raktáron

 

 
Premium
 
Telefontok Graver Case - réz>

Telefontok Graver Case - réz

6 790 Ft
/ raktáron

Huawei P20 Lite (2019) – telefontokok széles választéka

A Huawei P20 Lite (2019) egy kiváló, modern okostelefon, ezért mindenképp érdemes megfelelő védelemmel ellátni, annak érdekében, hogy sokáig meg tudja őrizni szépségét és funkcionalitását. Egy jól megválasztott tok védi a telefont a mindennapi használat során fellépő fizikai károsodásoktól, mint amilyenek a karcolások és a kopás. A telefontoknak köszönhetően a készülék nem csak eredeti, karcmentes kinézetét őrzi meg – értéke is kisebb mértékben csökken az idő múlásával. A kínálatunkban található, kiváló minőségű védőtokok számos stílusban és színben érhetők el, így minden vásárló találhat olyan tartozékot, mely megfelel az ízlésének és a készüléke modelljének.

Gyönyörű kidolgozású, minőséges tokok kínálata a Huawei P20 Lite (2019) modellre

A Huawei P20 Lite (2019) egy nagyszerű készülék, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő védőtartozékkal legyen ellátva. Kínálatunkban olyan gyönyörű tokok találhatók, melyek kifejezetten erre a modellre illeszkednek, így nem csúsznak le és nem zavarják a mindennapi használatot, hiszen nyílásaiknak köszönhetően a kamera, a portok és a gombok is zavartalanul használhatók. A Crystal Cover és a Crystal Design kollekciók tokjai átlátszók, így nem változtatnak jelentősen a készülék megjelenésén és nem túl feltűnők. A Crystal Design tokokat szép, színes illusztrációk és vektorgrafikák díszítik. Az átlátszó tokra nyomtatott minták matrica hatását keltik. A lenyomat rendkívül minőséges, ellenáll a kopással és a fakulással szemben. Kínálatunkban állatminták, ételek, édességek, gyümölcsök és más modern motívumok is megtalálhatók.

Huawei P20 Lite (2019) – specifikáció

A Huawei P20 Lite (2019) a Huawei egyik legjobb funkciókkal felszerelt 2019-es telefonja, mely a hasonló tulajdonságokkal bíró, konkurens készülékekhez képest kedvező áron érhető el. A telefon mérete 159, x 75,9 x 8,3 milliméter, ehhez pedig tökéletesen illeszkednek a kínálatunkban található tokok is. A telefon Single SIM és Hybrid Dual SIM változatban is elérhető. Az Android 9.0 (Pie), EMUI 9.1 operációs rendszert futtató készülékben HiSilicon Kirin 710 (12 nm) nyolcmagos processzor található, mely garantálja a zavartalan működést.