Huawei P20 Lite tokok

A Huawei P20, Huawei P20 Lite (2019), Huawei P20 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei P20 Lite – gyönyörű telefontokok gazdag választéka

Az etuo.hu webáruházban Huawei P20 Lite tokok széles választéka áll a vásárló rendelkezésére. A Huawei P20 Lite modell nem összekeverendő a Huawei P20 és a Huawei P20 Pro telefonokkal, ugyanis mindhárom modellre más-más tokok illeszkednek! A tokok funkciója, hogy megvédjék a telefont, a megfelelő tok kiválasztásában azonban fontos szerepet játszik a stílus is. Az igazán jó tok nem csak hatékony védelmet nyújt, hanem illeszkedik a felhasználó egyéniségéhez és egyedivé teszi a telefont. A Huawei P20 Lite tokok kifejezetten erre a telefonmodellre lettek tervezve, és nem csak méretben felelnek meg a telefonnak, hanem a kivágások is precízen vannak kialakítva.

Minőséges védőtokok a Huawei P20 Lite készülékekre

A tok feladata, hogy megvédje a telefont a mechanikai sérülésektől, legyen az karcolás vagy kopás. A jó tok ezen felül a portól és a szennyeződésektől is védi a telefont. A megerősített, minőséges tokok képesek csökkenteni a törés veszélyét is, melynek esés során van kitéve a telefon. A tokkal védett telefonokat nem azért cserélik le a felhasználók, mert megsérültek, hanem azért, mert egy újabb modellre vágynak. A sérülések csökkentik a készülék értékét, így akkor is hasznos lehet, hogy tokkal védtük a telefont, ha szeretnénk eladni. A tokot érdemes közvetlenül a telefon megvásárlása után beszerezni, hogy elkerüljük a legkisebb sérüléseket is. Kínálatunkban modern szilikon tokok, flip tokok és könyvszerűen csukható tokok is megtalálhatók, melyek stílusosak és kényelmesen használhatók. A különböző lenyomatokkal díszített modellek között mindenki találhat az ízlésének megfelelőt.

Huawei P20 Lite – specifikáció

A modern kialakítású, könnyű Huawei P20 Lite egy kiváló telefon, mely három különböző színben is elérhető. A TFT LCD (IPS) képernyő felbontása 1080 x 2280 pixel. A telefonon Android 8.0 operációs rendszer van telepítve. A készülék 4 GB RAM és 64 GB belső memóriával rendelkezik, mely microSD memóriakártyával 256 GB-ig is bővíthető. A készülék mindkét kamerája 16 megapixeles. Az akkumulátor kapacitása 3000 mAh.