Telefontok Huawei P10 Lite - Tok, hátlapok

A Huawei P10, Huawei P10 Plus, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy mobiltokot a Huawei P10 Lite okostelefonodhoz!

A Huawei viszonylag hamar megszerezte a mobiltelefon-gyártók világranglistájának második helyezését, és ezt csak úgy érhette el, hogy mind könnyebb, nagyobb kijelzős és kifinomultabb okostelefonokat dobott a piacra. A webáruházunk kínálatában ezért a legkülönfélébb mobil tokokat találod meg, hogy biztosan felleld a számodra leginkább tetsző telefontokot. Az egyszerű, hétköznapi, már-már puritán mobiltoktól a színes, divatos, fotónyomatos telefon tokokon át egészen az elegáns, prémium bőrből készült flip tokokig mindenfélét megtalálsz. Válogass kedvedre, sőt akár többfélét is vehetsz, hogy akár buliban, akár a strandon, akár üzleti megbeszélésen nyugodtan a kezedbe vehesd a telefonod.

Huawei P10 Lite: Miért használj telefontokot a készülékeden?

Sose szabad a véletlenre bízni a telefonod biztonságát. Természetesen nem csak a lopásvédelemről beszélünk. A legtöbb telefon kijelzője és a műanyag háza nagyon könnyen törik és karcolódik. Kíméld meg magad a bosszúságoktól és a plusz kiadásoktól! Azért, mert véletlenül leejted a telefonodat, még ne kelljen újat venned. Te sem szeretnéd, ha több tízezer forintot kéne javításra kiadnod. Válogass nálunk a legmenőbb telefontokok között, hogy ne kelljen a telefonod miatt bosszankodnod! Nálunk minden kedvedre levő tokot megtalálsz, legyen bármilyen is az elképzelésed, és mindegyik esetében nyugodt lehetsz afelől, hogy csak kiváló minőségű telefontokot árusítunk.

Miért közkedvelt a Huawei P10 Lite okostelefon?

A 2017 márciusában kiadott, igen kedvelt Huawei P10 Lite egy Vonzó és Fiatalos telefonként vette be magát a köztudatba. A Huawei-től megszokott minőség jellemezte telefon 5.1 hüvelyk nagyságával és 1080p HD kijelzővel akár videózásra is tökéletesen alkalmas, ezen felül minőségi kamerákkal és első ujjlenyomat olvasóval látták el a szebb fotók és a fokozottabb biztonság érdekében. 2019-ben jelenleg 9.0-s Pie Android fut ezeken a telefonokon és hardware tekintetében sem maradnak el versenytársaiktól. A telefon szoftverét egy 8 magos Cortex A53-as processzor hajtja és 4 GB RAM-ot kapott mellé. Tárhely tekintetében 32, 64 vagy 128 GB-os verziókat gyártottak belőle.