Telefontok Huawei P Smart Z - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei P Smart Z – megbízható tokok gazdag kínálata

Azok a felhasználók, akik szeretnék, ha telefonjuk minél tovább újszerű és funkcionális maradna, válogathatnak az etuo.hu webáruházban található, Huawei P Smart Z telefonra illeszkedő tokok közül. Mivel a tokok kifejezetten erre a modellre lettek méretezve, nem csúsznak le a készülékről, a precízen kialakított nyílások pedig lehetővé teszik a készülék zavartalan mindennapi használatát. A védőtokok minőséges és tartós anyagokból készülnek, aminek köszönhetően sokáig képesek megbízható védelmet biztosítani a telefon számára. Webáruházunkban több típusú tokot is kínálunk, így a legigényesebb vásárlók is találhatnak olyan modellt, mely tökéletesen megfelel az elvárásaiknak.

Kiváló minőségű tokok, gyönyörű kollekciók

A webáruházunkban Huawei P Smart Z tokok széles választéka várja a vásárlót. A könnyebb böngészhetőség érdekében a tokokat több kollekcióra osztottuk. A FLEXmat Case sorozat egyszínű, modern, egyszerű tervezésű tokokból áll, melyek igazán csinosak és visszafogottak. A populáris Fantastic Case gyűjtemény termékei minőséges szilikonból készülnek és stílusos, modern grafikákkal vannak ellátva. A Fantastic Case kollekcióhoz hasonló a Foto Case tokok sorozata is, melyek a Fantastic Case tokokkal szemben nem grafikákkal, hanem lélegzetelállító fényképekkel vannak díszítve. A kínálatunkban visszafogott, átlátszó tokok is találhatók, melyeket a Crystal Cover és Crystal Design kollekciókban gyűjtöttünk össze. Az oldalra nyitható tokok lehetővé teszik, hogy a telefon kijelzője is védve legyen, mikor a tok be van csukva. A számos stílusnak, mintának és anyagnak köszönhetően minden vásárlónk találhat olyan tokot, mely nem csak a telefonmodelljéhez, hanem az egyéniségéhez és a stílusához is tökéletesen illik!

Huawei P Smart Z – specifikáció

A Huawei P Smart Z egy nagyszerű és modern okostelefon, melyet igazán divatos és szép kialakítás jellemez. A telefon 2019 júniusában került a boltok polcaira. A telefon mérete 163,5 x 77,3 x 8,8 milliméter, Single SIM és Dual SIM változatban is elérhető. A nagy LTPS IPS LCD kijelző képfelbontása 1080 x 2340 pixel. A telefonon Android 9.0 (Pie) operációs rendszer fut.