CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Huawei Nova Y70 Plus - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei Nova Y70 Plus


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Nova Y70, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1095
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Nova Y70 Plus – mobil telefon tokok szerteágazó választéka

Az etuo.hu webes boltban magas színvonalú anyagokból előállított teló tokokat kínálunk, melyek lehetővé teszik a Huawei Nova Y70 Plus biztonságos felhasználását a mindennapokban. A telefon védőtokok óvják a hordozható készülék hátlapját a karcolódásoktól és a kaparástól. A felkapott kiegészítőink között bárki találhat olyan telefon tokot, mely megfelel a karakterének és az elvárásainak. Azok, akik a visszafogott teló tokokat kedvelik, választhatnak dekoratív, egyszínű termékeink közül. A kínálatunkban elérhető szilikon teló tokok és hátlapok fiatalosságot tükröznek, időtálló termoplasztikus poliuretán szilikonból (vagyis rövidítve TPU-ból) készülnek, a nyomtatott minta pedig magas színvonalú és ellenáll az elhasználódással és a kaparásokkal szemben is. A könyvszerűen nyitható teló tokok előnye, hogy a kijelzőt is védik, amíg a telefon a táskában vagy a zsebben van. Ahhoz, hogy a telefon jó sokáig újszerű külalakú legyen, nem elég vele óvatosan bánni – fontos, hogy olyan védőkiegészítőkkel lássuk el a hordozható készüléket, mely megvédi a külső és belső sérülésektől is. Nincs ez máshogy a Huawei Nova Y70 Plus telefonok esetében sem. Az etuo.hu webes boltban több különböző kialakítású, színű és dizájnú teló tokot kínálunk, melyek szuper minőségüknek köszönhetően óvják a telefont a karcolódásoktól, kaparástól és a lerakódott szennyeződés-maradványoktól. A magas színvonalú telefon tok lehetővé teszi, hogy megvédjük a hordozható készüléket.

Kiváló színvonalú teló tokok a Huawei Nova Y70 Plus-ra

A Huawei Nova Y70 Plus egy figyelemfelkeltő, trendi telefon, mely védelmet igényel a folyamatos felhasználás során. Online boltunk kínálatában többféle Huawei Nova Y70 Plus telefon tok is megtalálható, így minden fogyasztó rálelhet az ízlését és az igényeit tükröző teló tokra. A magas színvonalú kiegészítők tökéletesen passzolnak a Huawei Nova Y70 Plus hordozható készülékre, nem csúsznak le róla és nem hátráltatják a gond nélküli felhasználást sem. Amennyiben a telefonon olyan telefon tok van, ami nem kifejezetten az adott telefontípushoz lett legyártva, megtörténhet, hogy a kiegészítő lefedi a vezérlőgombokat vagy a kamerát, és nehézkessé teszi a töltő vagy a fülhallgató portjának felhasználását. A kínálatunkban olyan teló tokok vásárolhatók meg, melyek gondosan kialakított nyilásokkal, zsebecskékkel és fülecskékkel vannak felszerelve, így a kamera, a mikrofon és a csatlakozók is gond nélkül használhatók.

Időtálló teló tokok a Huawei Nova Y70 Plus hordozható készülékre

Termékskálánk több kiváló színvonalú telefon tokot ölel fel, melyek időtálló és masszív védelmet tesznek lehetővé a Huawei Nova Y70 Plus telefon típus számára. Látogatóink több mobiltelefon tok típus közül is választhatnak maguknak. Az ütésálló, speciálisan masszív teló tokok igazán időtálló biztonságot garantálnak a telefon számára és megfelelnek azoknak a fogyasztóinknak is, akik gyakran használják a hordozható készüléküket túrázás vagy sport közben. Az oldalra nyíló teló tokok fő előnye, hogy nem csak a telefon hátoldalát, hanem a kijelzőt is meg tudják védeni. Az etuo.hu webes bolt ügyfeleinek körében a kedvenc kiegészítők viszont továbbra is a szilikon teló tokok és hátlapok, melyek masszív és rugalmas termoplasztikus poliuretánból, vagyis rövidítve TPU-ból vannak gyártva. A szilikon teló tokok és hátlapok gyönyörű nyomtatott mintákkal, fényképekkel, nyomtatott mintákkal vannak díszítve. A nyomtatott minta magas színvonalú és ellenállást tanúsít a kaparásokkal, kopással szemben is.

Huawei Nova Y70 Plus – specifikáció

A Huawei Nova Y70 Plus egy figyelemfelkeltő és felkapott telefon, melyet a márka rajongói izgatottan várnak. A telefon megjelenése 2022 áprilisára lett bejelentve. A telefon dimenziói 168,3 x 77,7 x 9 mm, további előnye pedig, hogy tömege is kicsi, így megállapíthatjuk, hogy egy igazán tenyérbe passzoló, dekoratív kis típusról van szó. A telefon kijelzőjének átlója 6,75 hüvelyk. A telefon EMUI 12 operációs rendszerrel működik, Google Play szogáltatás nélkül. A kiváló kijelzőt javasolt kijelzővédő kiegészítőkkel, fóliával, üveggel vagy csukható telefon tokkal védeni. A telefonban nem kivehető, Li-Po akkumulátor van, melynek 6000 mAh-s kapacitása lehetővé teszi a hosszantartó felhasználást. Az akku Fast charging 22.5 W töltési lehetőséggel is rendelkezik. A telefon Crystal Blue, Pearl White és Midnight Black színekben érhető el.