CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Huawei Nova Y70 - Tok, hátlapok

A Huawei Nova Y70 Plus, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1095
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Nova Y70 –telefon tokok szerteágazó választéka

A Huawei Nova Y70 telefont kiemelkedő karakterisztikákkal látta el a cég, melyeknek köszönhetően a mobil gyorsan belopta magát a Huawei márka kedvelőinek szívébe. Azok a fogyasztók, akik ez az új telefon típus megvásárlása mellett szavaznak, minden bizonnyal szeretnék majd, ha új telefonjuk jó sokáig újszerűen is nézne ki. Az etuo.hu webes boltnál tudunk erre egy szuper és megfizethető megoldást! Olyan nívós és hosszú élettartamú telefon tokokat nyújtottunk ügyfeleink számára, melyek nem csak magasfokú védelmet szavatolnak, de igazán stílusosak és trendik is. A telefon tokjaink lehetővé teszik a hiánytalan passzolást a Huawei Nova Y70 készülékre – nem csúsznak le, a precízen kialakított nyílások és fülecskék a telefon tokon pedig lehetővé teszik, hogy a hordozható készülék minden komponensét és funkcióját gond nélkül tudja alkalmazni a fogyasztó.

Hosszú élettartamú, magas színvonalú telefon tokok

Az etuo.hu webes boltban olyan telefon tokokkal készültünk klienseinknek, melyek hosszú élettartamú és magas színvonalú anyagokból lettek gyártva, és óvják a telót a folyamatos felhasználás során megjelenő károsodásokkal, piszok-lerakódásokkal és a kevésbé komoly esztétikai hibákkal szemben. Ügyfeleink körében a kedvenc termékek a csukható telefon tokok, melyek belső része hosszú élettartamú és rugalmas termoplasztikus poliuretánból, vagyis rövidítve TPU-ból van gyártva, külső részük pedig környezetbarát bőr, és gyönyörű mintákkal van díszítve. A szimpla designt kedvelő fogyasztók az egyszínű telefon tok-típusok közül választhatnak maguknak kiegészítőt, a színes, tarka telefon tokokat kedvelők rendelkezésére pedig több fénykép, vektorgrafika és minta is áll. Webáruházunkban kreatív, felkapott mintákkal ellátott szilikonos hátlapok is beszerezhetők. Böngészd végig bőséges választékunkat, melyben biztosan megtalálod majd azt a telefon tokot, mely igazán passzol a szükségleteidhez és a személyiségedhez! Rendeld meg a telefon tokot Huawei Nova Y70 készülékedre még ma!

Nívós Huawei Nova Y70 telefon tokok

Azok a fogyasztók, akik örülnének, ha új Huawei hordozható készülékük jó sokáig újszerű és működőképes maradna, választhatnak az etuo.hu webáruházban elérhető számos, Huawei Nova Y70-re illeszkedő telefon tok közül. Mivel a védőkiegészítők kifejezetten erre a mobil típusra lettek tervezve és gyártva, nem esnek vagy csúsznak le a hordozható készülékről, a nagy gonddal kialakított, pontos nyilások. zsebecskék és fülecskék a telefon tokon pedig lehetővé teszik a mobil gond nélküli felhasználását. Az etuo.hu webes bolt kínálatában több, eltérő kialakítású, típusú és kinézetű telefon tokot kínálunk, így azok a fogyasztók is találnak az elvárásaiknak megfelelő kiegészítőt, akik magasra tették a mércét! A telefon tokok rendkívül hasznos kiegészítők, hiszen megóvják a Huawei Nova Y70 hordozható készüléket a kevésbé komoly sérülésektől, karcolódásoktól és a folyamatos felhasználás során megjelenő kaparásoktól. A magas színvonalú telefon tokok akár a komolyabb sérüléseket is gátolhatják. Az etuo.hu webes boltban elérhető, masszív anyagból, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból, vagyis rövidítve TPU-ból előállított belsővel rendelkező telefon tokok a klasszikus szilikon telefon tokoknál és hátlapoknál masszívabb, magasabb színvonalú és rugalmasabb termékek. A mintás és színes telefon tokok figyelemfelkeltők, az egyszínű szilikon telefon tok pedig rendkívül visszafogott, gyönyörű és felkapott külalakot ad a Huawei teló számára.

Huawei Nova Y70 – specifikáció

A Huawei Nova Y70 piacra kerülését nagy izgalommal várták a márka rajongói. A hordozható készülék dimenziói 161,3 x 74,7 x 7,6 milliméter, tömege pedig a megszokottnál kicsit kevesebb, 179 gramm. A Huawei Nova Y70 telefon típus HarmonyOs OR-rel működik, a hiánytalan működést pedig a MediaTek MT6853 Dimensity 720 5G - FinFET 7 nanometer (nm) chipset teszi lehetővé. A telefon figyelemfelkeltő 64 MP / 8 MP / 2 MP / 2 MP hátsó kamerával rendelkezik, míg a szelfikamera 16 MP-es. A gond nélküli felhasználást a nem kivehető, 3800 mAh kapacitású Li-Po akkumulátor teszi lehetővé. A hordozható készülék 8 GB RAM memóriája a magasabb elvárású felhasználók igényeit is ki tudja elégíteni. A telefon belső memóriája 128 GB. A típus OLED kijelzőjének átlója 6,6 inch, rezolúciója pedig nem kevesebb, mint 1080 x 2400 pixel.