Telefontok Huawei Nova 9 SE - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei Nova 9 SE


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Nova 9, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Nova 9 SE – mobiltokok széles felhozatala

Az etuo.hu webes shop széleskörű felhozatalában olyan színvonalas, smartphone-t védő tokok vásárolhatók meg, amelyek problémamentesen passzolnak a Huawei Nova 9 SE smartphone-ra, nem csak a méreteket illetően, hanem a kivágásaikat, fülecskéiket tekintve is. A mobiltokok elsődleges funkciója, hogy védelmet biztosítsanak a telefon számára a horzsolással, karcolásokkal és a folyamatos használat során fellépő külső és belső sérülésekkel szemben, adott esetekben pedig a tok akár a komolyabb fizikai sérüléseket is meg tudja gátolni. A széleskörű felhozatalunkban számos színvonalas és erős alapanyagokból gyártott smartphone tokkal készültünk ügyfeleink számára a Huawei Nova 9 SE smartphone-ra. A telefon tokok fontos előnye, hogy megvédik a smartphone-t a kevésbé komoly sérülésekkel, károsodásokkal szemben, így a Nova 9 SE jó sokáig újszerű külalakú marad, és az értéke sem csökken jelentős mértékben. A széles felhozatalnak köszönhetően bárki találhat az igényeinek megfelelő telefon tokot. Az egyszínű telefon tokok felfrissítik a telefon külalakját, dekoratív hatást keltenek és erős védelmet biztosítanak. A számos témát felölelő grafikák a telefon tokokon vidám, nem megszokott külsőt adnak az eszköznek. Kínálatunkban fotókkal díszített telefon tokok is megtalálhatók, de arra is lehetőség van, hogy a felhasználó saját maga tervezze meg a tok kinézetét és mintáját.

Különböző stílusú, színvonalas mobiltokok a Huawei smartphone-okra is

A Huawei Nova 9 SE egy, a Huawei korábbi modelljeihez képest kifejezetten menő és trendi kidolgozású, valamint előnyös smartphone, azonban ez a mobil eszköz sem képes ellenállást mutatni a horzsolással és a karcolásokkal szemben – ezek az apró szépséghibák, károk pedig sokat rontanak a telefon külalakján és nagy mértékben lecsökkentik az értékét. Miért fontos ezzel tisztában lenni? Mert a legtöbben az új smartphone megvásárlását követően eladnánk régi mobil eszközünket, a karcolásmentes, megőrzött telefonokat pedig jóval magasabb áron tudjuk eladni, mint a használat számos jelét viselő, kopott és összekarcolt eszközöket. Éppen ezért olyan fontos, hogy a kliens már a smartphone megvásárlása után kiválassza és megrendelje magának a megfelelő telefon tokot – sőt, ha már biztos abban, melyik smartphone-t választja majd, akár előre is megrendelheti a tokot! Amennyiben a gyártó csomagol is tokot a mobil eszköz mellé, az legtöbbször egy gyengébb, alacsonyabb színvonalú tartozék, mely arra szolgál, hogy megvédje a smartphone-t használata első napjaiban, tehát amíg a tulajdonosa nem szerez be mellé egy erősebb telefon tokot. Az etuo.hu páratlan felhozatalának köszönhetően minden ügyfelünk választhat olyan tokot, mely hatékony és tartós védelmet biztosít a telefonnak.

A legmenőbb, smartphone-t védő tokok az új Huawei modellekre

Az etuo.hu GSM tartozékokat és telefon tokokat kínáló webáruház nem titkolt célja, hogy a lehető legtöbb telefon és tablet modellhez tudjon megfelelő tokokat és tartozékokat biztosítani. Korábban nehéz volt a mobil eszközre megfelelő telefon tokot találni, a ritkább modellek esetében különösen, a felhozatal pedig silány volt. Napjainkban azonban, a webáruházak hódításának köszönhetően már a legtöbb modellre megrendelhetők a minőségi védőkiegészítők, sőt, az ügyfeleknek nem feltétlenül kell beérniük a hagyományos, unalmas modellekkel. A menő telefon tokok összehangolhatók a tulajdonosuk öltözködési stílusával, személyiségével is, de akár a kedvenc filmsorozata vagy szabadidős tevékenysége szerint is választhat magának tokot a vásárló.

Huawei Nova 9 SE – specifikáció

A Huawei Nova 9 SE egy trendi smartphone, melynek piacra kerülését izgatottan várták a Huawei-rajongók. A letisztult, trendi kialakítású telefon mérete 164,6 x 75,6 x 7,9 milliméter, tömege pedig mindössze 191 gramm. A smartphone Hybrid Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) kártyanyílással kapható. Az eszköz a smartphone 2022-es márciusi piacra kerülésének pillanatában legtrendibbnek számító Android 11, EMUI 12, no Google Play Services operációs rendszert futtatja. A mobil eszköz 8 GB RAM-mal rendelkezik és 128 GB / 256 GB belső memóriát állít a felhasználó rendelkezésére, ami microSDXC kártya segítségével bővíthető, mely osztott SIM nyílást használ. A smartphone-ban Qualcomm SM6225 Snapdragon 680 4G (6 nm) chipset van. A 4000 mAh kapacitású Li-Po elem hosszantartó, problémamentes használatot tesz lehetővé. Az IPS LCD képernyő képrezolúciója 1080 x 2388 pixel, átlós mérete pedig 6,78 inch.