Huawei Nova 9 tokok

A Huawei Nova 9 SE, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Nova 9 – remek színvonalú smartphone védőtokok

Az okostelefont védő tokok kifejezetten hasznos kiegészítők, ugyanis megvédik az érzékeny okostelefonokat a súrlódástól és a mindennapos alkalmazás során fellépő karcolódásoktól, de akár a nagyobb sérülések esélyét is lecsökkenthetik, főként esés, ütés esetében. Ugyan a Huawei márkanév hallatán sokan az alacsony árú okostelefonokra asszociálnak, ez nem azt jelenti, hogy a márka okostelefonjai számára ne lennének szükségesek a telefon tokok – a Huawei pedig egyre több magasabb árkategóriás modellel áll elő. A webshopunkban elérhető szilikon védőtokok előnye, hogy színvonalas anyagból, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból vannak gyártva, mely nem sárgul, valamint tartósabb és rugalmasabb is a klasszikus szilikonnál. A csukható tokjaink színvonalas műbőrből vannak gyártva, belsejük pedig TPU. A felhasználók számára azonban különlegesebb, alumínium lemezzel burkolt vagy gravírozott fa védőtokok is a rendelkezésre állnak.

Fantasztikus, stílusos telefon tokok a Huawei Nova 9 modellre

A Huawei Nova 9 egy fantasztikus smartphone, mely egy, a hazánkban is népszerű gyártótól származik. Kitűnő karakterisztikáinak köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a Huawei Nova 9 telefon is hamar meg fogja találni az utat a felhasználók szívéhez. És ha már beszereztük a számunkra megfelelő okostelefont, javasolt rögtön gondoskodnunk a védelméről is. A modellre illeszkedő, okostelefont védő tokok egyik elsődleges előnye, hogy jól passzolnak, megfelelő kivágásokkal vannak ellátva és segítenek abban, hogy a smartphone jó sokáig megőrizze újszerű kinézetét és hiánytalan külalakját. A védőtokok hatékony védelmet biztosítanak a karcokkal, horzsolással és a fizikai sérülésekkel szemben, így lehetővé téve a smartphone hosszú élettartamát és komfortos használatát. Az etuo.hu webes áruházban azok az ügyfelek is találhatnak az elvárásaiknak és a tetszésüknek megfelelő okostelefon tokot, akik nem érik be az alacsony színvonalú termékekkel. A védőtokok tökéletesen és precízen illenek a Huawei Nova 9 okostelefon méretéhez, a kialakított nyílások a tokon pedig lehetővé teszik a csatlakozóaljzatok, a kamera és a mikrofon, valamint a hangszóró zavartalan használatát, anélkül, hogy a tokot minden le kellene venni. A webshopunkban mindenki találhat olyan Huawei okostelefon tokot, mely színvonalas anyagának köszönhetően jó sokáig és hatékonyan védi a Huawei Nova 9 modellt.

Divatos mobil védőtokok a Huawei Nova 9 modellre

Az okostelefont védő tokok nem csak előnyösek, de segítenek a tulajdonosuknak abban, hogy kifejezze saját egyéniségét. Kínálatunkban minden korosztály és nem megtalálhatja azt a modellt, ami megfelel a preferenciáinak. Az egyszínű modellek előnye, hogy eleganciát tükröznek és nem változtatnak jelentősen a Huawei okostelefon eredeti kialakításán, kinézetén. Azok a felhasználók, akik a vidám, mintás védőtokokat kedvelik, számos ilyen modell közül válogathatnak. Bőséges minta-választékunknak köszönhetően mindenki találhat a személyiségéhez, tetszéséhez, szabadidős tevékenységeihez illeszkedő mintákat színvonalas tokjainkon. Kollekcióink virágmintás, természeti motívumos, állatos, sport témájú, vicces és elegáns, dekoratív védőtokokat is felölelnek, így mindenki választhat a preferenciáinak megfelelő tokot, vagy a szeretteinek szánt meglepetést – igen, így igaz, az okostelefont védő tokokkal akár barátainkat, családtagjainkat is megajándékozhatjuk, akár a karácsonyi ünnepek alkalmából is. Sőt, még az sem baj, ha már van okostelefon tokjuk, hiszen napjainkban már az a normális, hogy az okostelefonunk tokját is rendszeresen cserélgetjük.

Huawei Nova 9 – specifikáció

A korszerű Huawei Nova 9 stílusos kialakítású, visszafogott okostelefon. Mivel az okostelefon háza műanyagból készült, különösen fontos, hogy megfelelő védőtokkal legyen védve, mely megvédi a sérülésektől. Az okostelefon dimenziója 160 x 73,7 x 7,8 milliméter. Az okostelefon tömege mindössze 175 gramm. A mobil készülék a piacra kerülésekor legkorszerűbbnek számító EMUI 12 (no Google Play Services) operációs rendszert futtatja és Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 4G (6 nm) chipsettel van felszerelve. Az okostelefon microSD kártya befogadására nem alkalmas. A 6,57 inch átlós méretű OLED kijelzője 1080 x 2340 pixel felbontású. A kijelző denzitása megközelítőleg 392 ppi, 1 B színárnyalat megjelenítésére képes. Az okostelefon 8 GB RAM és 128 GB / 256 GB belső memóriával van felszerelve. A Li-Po akkumulátorának a kapacitása 4300 mAh. A Huawei Nova 9 okostelefont mindenképp érdemes egy megfelelő tokkal ellátni.