36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

HUAWEI Nova 8i tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Huawei Nova 8i – smartphone védőtokok széles felhozatala

Az etuo.hu webes shop széleskörű választékában olyan magas színvonalú, okostelefont védő tokok érhetők el, amelyek hiánytalanul illenek a Huawei Nova 8i okostelefonra, nem csak a dimenzióikat illetően, hanem a kivágásaikat tekintve is. A smartphone védőtokok elsődleges funkciója, hogy védelmet biztosítsanak a smartphone számára a súrlódással, karcokkal és a mindennapos alkalmazás során fellépő fizikai sérülésekkel szemben, adott esetekben pedig a tok akár a komolyabb fizikai sérülésekat is meg tudja gátolni. A gazdag termékválasztékunkban számos magas színvonalú és erős alapanyagokból gyártott okostelefon tokkal készültünk vásárlóink számára a Huawei Nova 8i okostelefonra. A védőtokok fontos előnye, hogy megvédik az okostelefont az apróbb sérülésekkel, károsodásokkal szemben, így a Nova 8i jó sokáig újszerű kinézetű marad, és az értéke sem csökken jelentős mértékben. A széles választéknak köszönhetően bárki találhat a tetszésének megfelelő telefon tokot. Az egyszínű védőtokok felfrissítik a smartphone kinézetét, dekoratív hatást keltenek és erős védelmet biztosítanak. A számos témát felölelő grafikák a védőtokokon vidám, nem mindennapos külsőt kölcsönöznek a készüléknek. Kínálatunkban fotókkal díszített védőtokok is megtalálhatók, de arra is lehetőség van, hogy a felhasználó saját maga tervezze meg a tok lenyomatát.

Különböző stílusú, színvonalas smartphone védőtokok a Huawei okostelefonokra is

A Huawei Nova 8i egy, a Huawei korábbi modelljeihez képest kifejezetten dekoratív és korszerű kidolgozású, valamint előnyös okostelefon, azonban ez a mobil készülék sem képes teljes ellenállást mutatni a súrlódással és a karcokkal szemben – ezek az apró szépséghibák, sérülések pedig sokat rontanak a smartphone külalakján és nagy mértékben lecsökkentik az értékét. Miért fontos ezt tudni? Mert a legtöbben az új okostelefon megvásárlását követően eladnánk régi mobil készülékünket, a karcmentes, megőrzött telefonokat pedig jóval magasabb áron tudjuk eladni, mint a használat számos jelét viselő, kopott és összekarcolt eszközöket. Éppen ezért olyan fontos, hogy a vevő már az okostelefon megvásárlása után kiválassza és megrendelje magának a megfelelő védőtokot – sőt, ha már biztos abban, melyik okostelefont választja majd, akár előre is megrendelheti a tokot! Amennyiben a gyártó csomagol is tokot a mobil készülékkel, az legtöbbször egy gyengébb, alacsonyabb színvonalú tartozék, mely arra szolgál, hogy megvédje az okostelefont használata első napjaiban, tehát amíg a tulajdonosa nem szerez be mellé egy erősebb védőtokot. Az etuo.hu páratlan választékának köszönhetően minden ügyfelünk választhat olyan tokot, mely hatékony és tartós védelmet biztosít a smartphone-nak.

A legdivatosabb, okostelefont védő tokok az új Huawei modellekre

Az etuo.hu GSM tartozékokat és telefon tokokat kínáló webáruház nem titkolt célja, hogy a lehető legtöbb smartphone és táblagép modellhez tudjon védőtokokat és tartozékokat biztosítani. Korábban nehéz volt a mobil készülékre megfelelő védőtokot találni, a ritkább modellek esetében különösképpen, a választék pedig rendkívül silány volt. Napjainkban azonban, a webáruházak megjelenésének köszönhetően már a legtöbb modellre megrendelhetők a minőségi védőkiegészítők, sőt, a vásárlóknak nem feltétlenül kell beérniük a klasszikus modellekkel. A divatos védőtokok összehangolható a tulajdonosuk öltözködési stílusával, személyiségével is, de akár a kedvenc filmsorozata vagy szabadidős tevékenysége szerint is választhat magának tokot a tematikus kollekcióknak köszönhetően a vásárló.

Huawei Nova 8i – specifikáció

A Huawei Nova 8i egy korszerű okostelefon, melynek piacra kerülését izgatottan várták a Huawei-rajongók. A letisztult, korszerű kialakítású smartphone dimenziói 161,9 x 74,7 x 8,6 milliméter, tömege pedig mindössze 190 gramm. Az okostelefon Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) kártyanyílással kapható. Az eszköz az okostelefon 2021-es júliusi piacra kerülésének pillanatában legkorszerűbbnek számító Android 10, EMUI 11 (no Google Play Services) operációs rendszert futtatja. A mobil készülék 6 GB / 8 GB RAM-mal rendelkezik és 128 GB belső memóriát állít a felhasználó rendelkezésére, ami azonban nyílás hiányában microSDXC kártya segítségével nem bővíthető. Az okostelefonban Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 (11 nm) chipset van. A 4300 mAh kapacitású Li-Po elem hosszantartó, zavartalan használatot tesz lehetővé. Az IPS LCD képernyő képrezolúciója 1080 x 2376 pixel, átlós mérete pedig 6,67 inch.