Telefontok Huawei Nova 3 - Tok, hátlapok

A Huawei Nova 3I, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Nova 3 – minőséges telefontokok kínálata

A Huawei Nova 3 egy népszerű telefonmodell, mely nagyszerű karakterisztikáival számos felhasználót meggyőzött. Ahhoz azonban, hogy a telefon sokáig zavartalanul használható legyen és megőrizze értékét, fontos, hogy megfelelő védelemmel legyen ellátva. Erre kiváló megoldást nyújtanak a különféle védőtokok, melyek megvédik a telefonokat a mindennapi használat során fellépő apróbb sérülésektől és szennyeződésektől. Az etuo.hu webáruházban számos kiváló tok található, melyek tökéletesen illeszkednek a Huawei Nova 3 telefonmodellre, így nem esnek le, nem csúsznak félre és nem akadályozzák a zavartalan használatot. A gyönyörű kidolgozású, minőséges anyagokból készült tokok nem rontanak az eszköz megjelenésén, hanem divatossá, modernné teszik azt.

Elegáns és modern védőtokok a Huawei Nova 3 telefonmodellre

A telefon védelme a mindennapi használat során fellépő sérülésekkel, karcolásokkal és kopással szemben nagyon fontos, hiszen ezek az apró és használat közben is zavaró hibák jelentősen lecsökkenthetik a készülék értékét. A kínálatunkban számos olyan telefontokot talál a vásárló, melyek kiváló minőségű anyagokból, szilikonból, műanyagból, alumíniumból készültek és kiváló védelmet nyújtanak a Huawei Nova 3 okostelefonok számára. A precízen kialakított nyílásokkal rendelkező tokok lehetővé teszik a készülék zavartalan használatát. A legpopulárisabb tokok a Fantastic Case és a Foto Case termékcsaládhoz tartoznak. A Fantastic Case tokokat gyönyörű grafikák díszítik, míg a Foto Case tokok esetében csodálatos fényképek közül válogathatunk. A könyvszerűen csukható tokok a telefon kijelzőjét, oldalait és hátlapját is védik.

Huawei Nova 3 – specifikáció

A Huawei Nova 3 egy kiváló, magasabb árkategóriás és napjainkban igen népszerű telefonmodell, melyre számos, különböző stílusú tokot kínálunk. Méretei 157 x 73,7 x 7,3 milliméter, míg a súlya 166 gramm. Az IPS LCD kapacitív kijelző átlós mérete 6,3", a felbontása pedig 1080 x 2340 pixel. A kiváló minőségű első és hátsó kamera igazán vonzóvá teszi ezt a modellt minden olyan felhasználó számára, aki szeret fotózni. A telefon 3,5 milliméteres mini jack aljzattal rendelkezik. A nem eltávolítható, Li-Po elem kapacitása 3750 mAh.