Telefontok Huawei Nova 10 SE - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei Nova 10 SE


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Nova 10, Huawei Nova 10 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Nova 10 SE – időtálló és masszív mobil tokok bőséges felhozatala

A Huawei Nova 10 SE egy dekoratív kialakítású és előnyös mobil, azonban ez az eszköz sem tud ellenállást mutatni a karcokkal és a horzsolással szemben – ezek az apró sérülések pedig sokat rontanak a teló külalakján és jelentősen csökkentik az értékét. Éppen ezért fontos, hogy az ügyfél már az eszköz megvásárlása után gondoskodjon a mobilra passzoló mobil tokról. Az etuo.hu webshop választékában olyan nívós mobil tokok vásárolhatók meg, amelyek tökéletesen passzolnak a Huawei Nova 10 SE eszközre, nem csak a méretek tekintetében, hanem a nyílásokat illetően is. Páratlanul fantasztikus felhozatalunknak köszönhetően minden kliens találhat olyan mobil tokot, mely időtálló és masszív védelmet biztosít a telónak és menő tartozékként is helytáll. A mobil tokok óvják az eszközt a kevésbé komoly karcokkal és károsodásokkal szemben, így a Huawei Nova 10 SE jó sokáig modern marad. A Fantastic Case tokgyűjteményben lélegzetelállító vektorképekkel díszített mobil tokokat gyűjtöttünk össze. A minták több témát is felkarolnak – az állatmintáktól a növényi díszekig és az monokrómoktól a tarka mintákig.

Különböző stílusú, nívós, telót védő tokok

Azok az ügyfeleink, akik szeretnék, ha a telójuk minél tovább megőrizné modern külalakját és tökéletesen működőképes maradna, választhatnak az etuo.hu webshopban elérhető, Huawei Nova 10 SE telóra illeszkedő mobil tokok közül. Mivel a mobil tokok kifejezetten erre a teló modellre lettek tervezve és legyártva, így nem csúsznak majd le az eszközről, a gondosan kidolgozott nyílások és fülecskék pedig lehetővé teszik az eszköz gond nélküli alkalmazását. A mobil tokok nívós és időtálló anyagokból készülnek, aminek köszönhetően jó sokáig képesek megfelelő és masszív védelmet biztosítani a teló számára. Webshopunkban több modellt is kínálunk, így a legigényesebb kliensek is találhatnak olyan típusú tokot, mely tökéletesen megfelel majd az elvárásaiknak. A telót védő tokok legfőbb tulajdonsága, hogy védelmet biztosítanak a teló számára a karcokkal és a folyamatos alkalmazás során fellépő horzsolással szemben, egyes esetekben pedig a tok akár a komolyabb külső és belső károsodásokat is képes megakadályozni. A felhozatalunkban több, nívós és időtálló anyagból legyártott szilikon tokkal rukkoltunk elő a Huawei Nova 10 SE tulajdonosai számára.

Fantasztikus színvonalú mobil tokok, lélegzetelállító szériák

A webshopunkban Huawei Nova 10 SE mobil tokok széles felhozatala várja a klienseket. Az áttekinthetőség érdekében a mobil tokokat összeállításokra bontottuk weboldalunkon. A FLEXmat Case gyűjtemény egyszínű, trendi, diszkrét tervezésű mobil tokokból áll, amelyek igazán menők. A kedvelt Fantastic Case kollekció termékei nívós szilikonból készülnek és trendi mintákkal vannak ellátva. A Fantastic Case gyűjteményhez hasonló a Foto Case mobil tokok sorozata is, amelyek szép fényképekkel vannak díszítve. A felhozatalunkban visszafogott, átlátszó mobil tokok is elérhetők – ezeket a Crystal kollekciók gyűjtik össze. A könyvszerűen nyíló mobil tokok lehetővé teszik, hogy a teló kijelzője is védelmet élvezzen, akkor, ha a tok csukva van. A több típusnak, nyomatnak és anyagnak köszönhetően minden kliensünk találhat olyan tokot, mely nem csak a teló modelljéhez, hanem a felhasználó egyéniségéhez is nagyszerűen passzol!

Huawei Nova 10 SE – specifikáció

A Huawei Nova 10 SE egy figyelemre méltó és trendi mobil, melyet az egyre ismertebb gyártó modelljeire jellemző igazán trendi és szép, visszafogott kialakítás jellemez. A teló 2022-ben érkezett meg a boltok polcaira. A teló Single SIM (Nano SIM) és Dual SIM (Nano SIM, dual stand-by) verzióban érhető el. A nagy OLED kijelző képrezolúciója 1080 x 2400 pixel. A telón EMUI 12, no Google Play Services operációs rendszer fut. A telóba nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 680G 4G (6 nm) chipset lett beépítve. A Huawei Nova 10 SE egyik legnagyobb előnye azonban a nagy, 6,67 inch átlójú OLED kijelző, melynek denzitása megközelítőleg 395 ppi. A teló belső memóriája 128 GB / 256 GB, RAM memóriája pedig 6 GB / 8 GB. A belső memória bővítésére nincs lehetőség. A teló 108 MP / 8 MP / 2 MP-es kamerával és 16 MP-es szelfikamerával rendelkezik. A mobilban 4500 mAh kapacitású Li-Po akkumulátor található.