Telefontok Huawei Nova 10 Pro - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei Nova 10 Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Nova 10, Huawei Nova 10 SE, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Nova 10 Pro – kiváló színvonalú mobiltokok az etuo.hu webáruházban

A telókra előállított telefon tokok két nagyon fontos szerepet töltenek be. Az etuo.hu választékában megtalálható magas színvonalú kiegészítők mind a két funkciót nagyszerűen végzik. A telefon tokok védik a telót, méghozzá nem is akárhogy! Mivel kiemelkedő presztízsű gyártóktól származnak, és magas színvonalú anyagokból vannak előállítva, effektíven óvják a teló éleit, sarkait és hátoldalát is a karcolásokkal és a kopással szemben. A telefon tokok második feladata sok ügyfél számára még jelentősebb, ugyanis legyünk őszinték: a legtöbben a mintája vagy a színe alapján válasszuk ki telónk új tokját. Az etuo.hu webshop csukható telefon tokokkal, flip telefon tokokkal és hagyományos, a hátlapot védő szilikon telefon tokokkal és hátlapokkal is készült ügyfeleinek. A kedvenc szilikon telefon tokok és hátlapok mellett népszerűek még a műanyag, a szilikon, a környezetbarát bőr és a fa bevonatú telefon tokok is, aamelyek legigényesebb ügyfeleink szükségleteit is képesek kielégíteni. Ami a minta- és a színfelhozatalt illeti, több száz telefon tok közül válogathatnak ügyfeleink, így mindenki biztos lehet abban, hogy talál majd tökéletes megoldást saját kívánságával összhangban.

Szenzációs Huawei Nova 10 Pro telefon-védőtokok az etuo.hu felhozatalából

Hogy miért javasolt mindenképp ellátnod új Huawei Nova 10 Pro telódat egy magas színvonalú okostelefon tokkal? Nos, erre több okot is fel tudunk hozni! Először is, egy új telefon megvásárlása a legtöbb ügyfél esetében jelentős befektetésnek számít, így az megkérdőjelezhetetlen, hogy a telót minőséges védelemmel kell ellátni. Mivel a telefont legtöbben munkára és magáncélokra is használjuk, mindenképp gondoskodnunk kell arról, hogy a rajta megtalálható információkat biztonságban tudjuk. Egy magas színvonalú mobiltoknak köszönhetően aggodalom nélkül tudjuk használni Huawei Nova 10 Pro mobil készülékünket, hiszen a telefon tok tartós védelmet biztosít számára. Egy mobiltok azért számít kifizetődő befektetésnek, mert nagyobb költségektől és stressztől óvhatja meg az ügyfélt, hiszen megakadályozza, hogy a drága teló károsodást szenvedjen. A legtöbb telefon tok képes meggátolni a horzsolások, károk, a karcok és a kopás jelentkezését a teló hátlapján és oldalain. Ennek köszönhetően azok számára is hasznos lehet, akik a jövőben el szeretnék adni régi eszközüket, hiszen a karcolásmentes mobil készülékek sokkal magasabb áron értékesíthetők, mint a használat jeleit viselő telók. A Huawei Nova 10 Pro telefon tulajdonosai minden bizonnyal folyamatosan használni fogják ezt a figyelemre méltó telót, ezzel azonban számos veszélynek teszik ki, aamelyek jelentősen lerövidíthetik az élettartamát, ha nincs rajta telefon tok.

Esztétikus és menő telefon-védőtokok a Huawei Nova 10 Pro telefonra

A gyönyörű, telefon-védőtokoknak köszönhetően a Huawei Nova telódat igazi menő tartozékká alakíthatod! Ha a Nova teló doboza tartalmaz is telefon tokot, általában egy olyanról van szó, amely elsősorban arra szolgál, hogy a használata első heteiben védje a telót, míg a tulaj nem szerez be egy magas színvonalú, neki tetsző telefon tokot. A Huawei Nova 10 Pro telefon tokok több verzióban vásárolhatók meg – az ügyfelek több szín, dizájn, anyag és modell közül válogathatnak, a telefon tokok ugyanis nem csak funkcionálisak, hanem rendkívül jól is néznek ki. Mindannyiunkkal előfordult már, hogy ráuntunk a még hibátlanul működő mobilunkra. Ilyen esetben a telócsere jó alternatívája lehet a telefon tok, hiszen teljesen új kinézetet adhatunk vele a kedvenc mobil készülékünknek.

Huawei Nova 10 Pro – specifikáció

A Huawei Nova 10 Pro egy kiváló, stílusos teló a hazánkban is egyre ismertebb és népszerűbb gyártótól. A menő telefon Dual SIM (Nano-SIM valamint dual stand-by) kártyanyílással rendelkező verzióban érhető el. A teló fantasztikus OLED kapacitív érintőkijelzője 1 B színárnyalatot tud megjeleníteni. A kijelző átlója 6,78 inch, rezolúciója pedig 1200 x 2652 pixel. A telefon a többi típushoz hasonlóan igen érzékeny, ezért javasolt egy magas színvonalú szilikonos vagy csukható okostelefon tokkal védeni a webshopunk felhozatalából. A teló HarmonyOS 2.0 operációs rendszerrel működik és Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 4G (6 nm) chipset van benne. A mobil készülékben nem kivehető Li-Po akkumulátor van, amelynek kapacitása 4500 mAh és támogatja a 100 W wired valamint a Reverse wired modulokat is. Fekete, ezüst, zöld és ibolyaszínben kapható.