Huawei Nova 10 tokok

A Huawei Nova 10 Pro, Huawei Nova 10 SE, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Nova 10 – magas színvonalú és masszív mobiltelefon tokok

A Huawei Nova 10 egy kiváló funkciókkal ellátott, mutatós kidolgozású telefon, egy ilyen fantasztikus mobil készüléket pedig rá illő mobiltokkal ajánlatos ellátni, amely lehetővé teszi a hosszantartó, gondtalan használatot és az hibátlan külalak hosszantartóságát. A stílusos szilikon telefon tokok és hátlapok magas színvonalú és elasztikus termoplasztikus poliuretánból, vagyis rövidítve TPU-ból vannak előállítva és megóvják a teló hátlapját és oldalait a horzsolásoktól, karcoktól, elhasználódástól és az esés, koppanás során fellépő külső és belső károktól. Az etuo.hu webshop választékában különböző designnal ellátott mobiltelefon tokok vásárolhatók meg, aamelyek effektíven megvédik a Huawei Nova 10 telefont a nap mint napos használat során. A könnyebb böngészhetőség érdekében a telefon tokokat és hátlapokat témakörökre osztottuk, így a kliensek válogathatnak a nekik tetsző, hasonló témájú telefon tokok közül. A telefon tokok magas színvonalú anyagokból vannak előállítva és úgy lettek megtervezve, hogy hibátlanul illeszkedjenek a Huawei Nova 10 telóra, emellett pedig lehetővé tegyék a kényelmes és funkcionális használatot is.

Mobiltelefon tokok szerteágazó kínálata a Huawei Nova 10 teló változatra

Az etuo.hu webshop választékában olyan mutatós és hasznos telefon tokok is megtalálhatók, aamelyek megvédik a Huawei Nova 10 telefont a kopással, karcolásokkal, kopással szemben. A szerteágazó felhozatalunkban megtalálható, szilikonból előállított, telefon-védőtokok nem csak előnyösek, de menőek, dekoratívak, igényes kidolgozásúak és csinosak is. A termoplasztikus poliuretánból, vagyis rövidítve TPU-ból előállított telefon tokjaink lehetnek egyszínűek vagy gyönyörű vektorrajzokkal illusztráltak is. A kliensek tehát egyszínű, telefon-védőtokok és mintás modellek közül is választhatnak, attól függően, hogy visszafogottabb vagy vidámabb telefon tokra vágynak. A hatalmas szín- és mintakínálatnak köszönhetően minden ügyfelünk találhat a kedvére való telefon tokot. Kínálatunkban fotó telefon tokokat és hátlapokat is összegyűjtöttünk, aamelyek mutatós, a hátlapra nyomtatott fényképekkel vannak díszítve. A témák tárháza rendkívül szerteágazó, számos mintát és képet felölel. A felhozatalunkban megtalálható, telefon-védőtokok olyan nyomtatott mintával vannak felszerelve, amely ellenállást tanúsít a kopással és a halványulással szemben is, így jó sokáig mutatós és hibátlan lesz.

Miért vásárolj telefon tokot Huawei telefonodra?

Kíméld meg magad a költségektől és a stressztől, és válassz időben egy magas színvonalú mobiltokot Huawei mobil készülékedre! Ugyan mindannyian körültekintően bánunk a telónkkal, balesetek bármikor előfordulhatnek. Hiába a garancia, ha kiesik a kezünkből a telónk és megsérül, a javítás bizony sokba fog kerülni. A legtöbb ügyfél a kijelzőt félti leginkább, azt azonban érdemes tudni, hogy ütés vagy esés során a teló belső alkatrészei is könnyen károsodást szenvedhetnek, az a feltétel mellett, hogy a teló nincs egy magas színvonalú telefon tokkal felszerelve, amely tompítja az ütés erejét. A telefon tokok jó befektetésnek számítanak, hiszen nem kerülnek sokba, viszont pénzt és időt takaríthatnak meg a telefon tulajdonosának. A nyitható telefon tokok emellett bankkártyák és egyéb dokumentumok tárolására is lehetőséget nyújtanak, így többfunkciós szerepet töltenek be. Javasolt olyan modellt választani, amely magas színvonalú műbőrből, termoplasztikus poliuretánból, vagyis rövidítve TPU-ból vagy más masszív anyagból lett gyártva. Az eltérő modellek, anyagok, színek, témakörök és minták bőséges felhozatalának köszönhetően biztosan találsz majd olyan telefon tokot a kínálatunkban, amely megfelel a telódra és az ízlésednek is!

Huawei Nova 10 – specifikáció

A Huawei Nova 10 egy modern kidolgozású teló, a hazánkban is egyre népszerűbb gyártótól. A telefon mérete 162,2 x 73,9 x 6,9 milliméter, tehát igazán tenyérbe illő. A Huawei Nova 10 teló tömege 168 gramm. A telefon Single SIM (Nano-SIM) illetve Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) változattal is rendelkezik. A telefonra a gyártó EMUI 12 operációs rendszert telepített, ami pillanatnyilag az egyik legmodernebb megoldás a Huawei telefonok esetében. A telefon 128 GB / 256 GB belső tárhellyel rendelkezik. A belső memória bővítésére nincs lehetőség memóriakártyával. A teló RAM memóriája 8 GB. A teló OLED kijelzővel rendelkezik, amelynek átlója 6,67 inch. A kijelző megközelítőleg 89,6% screen-to-body aránnyal rendelkezik. A kijelző rezolúciója 1080 x 2400 pixel, 395 ppi denzitással. A teló USB Type-C 2.0, USB On-The-Go csatlakozóval van felszerelve. Li-Po akkumulátorának kapacitása 4000 mAh.