Telefontok Huawei MediaPad T3 10 - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei MediaPad T3 10


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Huawei MediaPad T3 7, Huawei MediaPad T3 7 (BG2-U01), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy mobiltokot a Huawei MediaPad T3 10 tabletedhez!

Védőtokot keresel a Huaei MedaPad T3-as tabletedre? Ez a nagy kijelzős tablet igazán elegáns és megbízható társ a mindennapokban, megérdemli tehát, hogy megfelelő, minőségi védelemről gondoskodj a számára. A webáruházunk kínálatában mindenféle tablet tokot megtalálsz az egyszerű, ámde minőségi műanyagból vagy prémium bőrből készült, üzleti jellegű védőtokoktól kezdve a fotómintás vagy csodálatosan színes grafikákkal díszített tokokig. Olyat szeretnél, ahol a fedőlap és hátlap mintája tükrözött vagy amelyik egy teljes képet ad ki? A modern festészet vagy inkább a népi motívumok jönnek be jobban? Bármit is szeretnél, a kínálatunkban szinte garantáltan megtalálod!

MediaPad T3 10: Miért használj védőtokot a készülékeden?

A tabletek ugyanolyan sérülékenyek lehetnek, mint az okostelefonok, hiszen a többség lényegében egy – jellemzően – telefon funkció nélküli, hatalmas okostelefon: ugyanaz az operációs rendszer és felület fut rajtuk, ugyanazokat az alkalmazásokat tudják kezelni, csak mindezt egy sokkal nagyobb kijelzőn. Érthető, hogy gondoskodni kell egy ekkora képernyő védelméről megfelelően minőségi tablet védőtokkal. A képernyő javítása, cseréje ugyanis nagyon drága, az egyik legköltségesebb része a tableteknek. Óvd meg egy, a webáruházunkból választott tablet védőtokkal!

Miért közkedvelt a Huawei MediaPad T3 10 tablet?

A MediaPad T3 10 tablet 9,6 hüvelykes HD kijelzővel bír, ami 1280 x 800 pixeles felbontással rendelkezik. A pár évvel ezelőtt piacra dobott tablet már több szempontból is jövőbe mutató fejlesztésekkel bírt, hiszen a teljes háza alumíniumból készült. A programok futtatásáról egy Qualcomm MSM8917 négymagos 1.4GHz CPU gondoskodott, ami mellé 2 GB RAM és 16 GB, bővíthető tárhely társult. A tableten Android 7.0 Nougat operációs rendszer futott a Huawei saját fejlesztésű EMUI 5.1 felületével. Habár manapság elég soványnak tűnik ez a konfiguráció, ne felejtsük el, hogy már rendelkezett szemvédő móddal és speciálisan alacsony fényerős móddal is, hogy a lehető legkíméletesebb legyen a felhasználók szeméhez. Megfizethető árával, kiváló, magas szinten optimalizált rendszerével hamar közkedvelt tabletté vált a MediaPad T3 10.