Telefontok Huawei MediaPad M6 8.4 - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei MediaPad M6 8.4


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Huawei MediaPad M6 10.8, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot a Huawei MediaPad M6 8.4 tabletedre

Az etuo.hu webáruházában a minőségi, prémium tablet védőtokok bőséges választékát találod meg, hogy meglelhesd a neked leginkább tetsző és a Huawei MediaPad M6 8.4 tabletedet hatékonyan védelmező védőtokot. Fiatalos, bulizós vagy vicces telefontokra vágysz, esetleg egy üzleties megjelenést kölcsönző védőtokot keresel? A műanyagból készült védőtokot kedveled, vagy az erős szilikont, esetleg a prémium bőrre szavazol? Nálunk, az etuo.hu-n a védőtokok széles kínálatában megleled bármelyiket! Minden Huawei MediaPad M6 8.4 tablet számára hasznos, ha egy minőségi és tartós védőtok oltalmazza a mindennapi használat során. Válassz egy megbízható és profi tokot az etuo.hu tablet védőtok webshopban!

Milyen előnyökkel bírnak a Huawei MediaPad M6 8.4 tablet védőtokok?

Prémium kategóriás, minőségi védőtok nélkül még a Huawei MediaPad M6 8.4 tablet külseje is hamar tele lesz karcolódásokkal, kopásnyomokkal, köszönhetően a mindennapos használatnak. Az online boltunk kínálatában csak tartós, megbízható tokokat találsz, amelyek hatékonyan képesek megvédeni a tableted a hétköznapi sérülésektől. Egy prémium minőségű bőr tokot szeretnél a tabletedre, vagy inkább egy vidám, pompás színekben gazdag nyomatos tokot, amit képek, festmény-utánzatok vagy grafikák díszítenek? Nálunk szinte garantáltan rátalálsz majd azokra a telefon tokokra, amelyek leginkább tetszenek neked!

Miért közkedveltek a Huawei MediaPad M6 8.4 tabletek?

Bátran mondhatjuk, hogy a Huawei a tablet piac élvonalába került, hiszen az M6-os sorozat 8,4 colos képátmérővel rendelkező tablet modellje egy minden ízében kiváló eszköz, akár munkára, akár szórakozásra akarjuk használni. A kijelzője szemkímélő funkcióval bír, ami által sokkal kevésbé terheli meg a felhasználó szemét, mint más gyártó tablete. A tablet tokja prémium minőségű fémből készült és egy Kirin 980-as lapkakészlet dolgozik benne, amit 4 GB RAM szolgál ki. Az akkumulátora majdhogynem fél napos üzemidőt képes biztosítani a maga 6100 mAh teljesítményével – de ekkor végig videót játszik le vagy egy játékot futtat. Kevésbé erőforrás-igényes használattal az üzemideje akár egy napig is elhúzható.