Telefontok Huawei MediaPad M6 10.8 - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei MediaPad M6 10.8


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Huawei MediaPad M6 8.4, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi védőtokot a Huawei Mediapad M6 10.8 tabletedre

Az etuo.hu webáruház tablet védőtok kínálatában egészen sokféle, prémium minőségű tokokat találsz, hogy kiválaszthasd a személyiségednek, az ízlésednek és a Huawei MediaPad M6 tableted jellemző használatának megfelelő tablet védőtokot. A legtöbb tablet hatékony külső védelmet igényel a mindennapos használat során. Olyan tokot keresel, amelyik fiatalos vagy éppen elegáns, esetleg a kettő egyszerre? Nálunk, az etuo.hu webáruházban kizárólag minőségi tablet védőtokot találsz!

Milyen előnyökkel bírnak a Huawei Mediapad M6 10.8 védőtokok?

Prémium kategóriás, minőségi tablet védőtok nélkül még a Huawei MediaPad M6 külseje is hamar tele lesz karcolódásokkal, kopásnyomokkal, köszönhetően a mindennapos használatnak. Az online boltunk kínálatában mindegyik tartós, megbízható tok hatékonyan képesek megvédeni a Huawei MediaPad M6 tableted a hétköznapi sérülésektől. Az áttetsző, vagy fekete/fehér színű mobiltokot, vagy inkább egy fiatalos, vagy nőcis, esetleg férfias mintával díszített telefon védőtokot? A hagyományos, kemény műanyag tokot kedveled, vagy inkább az erős és rugalmas szilikont, netalán a prémium minőségű bőr védőtok a kedvenced? Az etuo.hu tablet védőtok kínálatában meg fogod találni a neked legjobban tetszőt! Akár egy minőségi, bőrből készült védőtokot keresel a Huawei MediaPad M6 tabletedre, akár egy vidám, pompás színekben gazdag nyomatos tokot, amit képek, festmény-utánzatok vagy grafikák díszítenek, nálunk bizonyosan meg fogod találni a számodra legszimpatikusabb, leghasznosabb tokokat.

Miért közkedveltek a Huawei Mediapad M6 10.8 tabletek?

A tabletek terén is éppen annyira az élvonalba küzdötte fel magát a Huawei, mint a mobiltelefonok piacán. A 10.8 colos átmérővel bíró, egészen új, szemkímélő technológiával készült, 2K-s felbontású kijelző 1600 x 2560 képpontot tud megjeleníteni, méghozzá egészen hosszú üzemidővel, mert 7500 mAh-s akkumulátort kapott a Huawei MediaPad M6. A tableteket jellemzően nem fotózásra használják, aki mégis kedvet érez rá, hogy óriási felbontásban lássa a szelfijét, annak szükségtelen csak emiatt egy mobilt magával vinnie, ugyanis mind a hátlapi 13 MP-es főkamera, mind a 8 MP-es előlapi szelfikamera egészen kiváló képeket készít.