CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Huawei MediaPad M5 Lite 8 - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei MediaPad M5 Lite 8


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Huawei MediaPad M5 Lite 10, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz márkája 1
×
Készülék modell 1095
×
Gyártó / Sorozat 1
×
Mintázat 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei MediaPad M5 Lite 8 – minőséges tablet tokok gazdag kínálata

A Huawei MediaPad M5 Lite 8 egy rendkívül praktikus és jó funkciókkal felszerelt táblagép, mely nagy népszerűségnek örvend a felhasználók körében. Ahhoz azonban, hogy a tablet sokáig újszerű és funkcionális maradjon, elengedhetetlenek a megfelelő védőtartozékok, melyek lehetővé teszik, hogy a készülék a mindennapi használat során se sérüljön meg. Az elegáns, oldalra nyitható tablet tokok óvják a készüléket a kopástól, karcolásoktól és a más, apró mechanikai sérülésektől. Az etuo.hu webáruház kínálatában kiváló minőségű tokok találhatók, melyek védik a táblagép hátlapját és oldalait a mindennapi használat során. A tokok minőséges anyagokból, szilikonból és bőrutánzatból készülnek, és úgy lettek megtervezve, hogy tökéletes illeszkedést biztosítsanak és ne csússzanak le a táblagépről.

Minőséges és tartós táblagép tokok

Webáruházunk gazdag kínálatában számos olyan tabletre való tok található, mely kellő védelmet biztosít a Huawei MediaPad M5 Lite 8 táblagép számára. Ugyan a tokok elsődleges feladata, hogy megvédjék a készüléket, a modern tokok szép kiegészítők is. A Huawei MediaPad M5 Lite 8 táblagépre való, könyvszerűen csukható tokok emellett olyan állvánnyá hajtogathatók, melynek köszönhetően a filmek és videók nézése igazán kellemes és kényelmes lesz. A kínálatunkban található számos színnek, mintának és lenyomatnak köszönhetően mindenki találhat olyan tokot, mely megfelel a stílusának és a személyiségének. A gyönyörű és minőséges, oldalra nyíló tokok nem csak a készülék oldalait és hátlapját védik – lefedik a képernyőt is, így megakadályozva, hogy megkarcolódjon a szállítás során.

Huawei MediaPad M5 Lite 8 – specifikáció

A Huawei MediaPad M5 Lite 8 táblagép 2019 tavaszán került piacra. Mérete 204,2 x 122,2 x 8,2 milliméter, és Nano-SIM kártya befogadására képes. A készülék IPS LCD kapacitív érintőképernyőjének átlós mérete 8,0 hüvelyk. A kijelző képfelbontása 1920 x 1200 pixel. A készülék Android 9.0 (Pie), EMUI 9.0 operációs rendszert futtat, a zavartalan működésről pedig a HiSilicon Kirin 710 (12 nm) nyolcmagos processzor gondoskodik.