CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Huawei MatePad T8 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1095
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei MatePad T8 – mutatós, elsőrendű tablet tokok

A Huawei MatePad T8 egy fantasztikus táblagép, melynek tulajdonosai minden bizonnyal azt szeretnék, ha kedvenc kis készülékük sokáig újszerű és funkcionális maradna. Éppen ezért, az etuo.hu online boltban olyan fantasztikus minőségű tokokkal készültünk, melyek megbízható védelmet nyújtanak és hibátlanul illeszkednek a Huawei MatePad T8 modellre. A tokok elsőrendű anyagból készülnek, mely jól tapad a mobil eszközre és kellemes fogású. A pontosan kialakított méretnek és nyílásoknak köszönhetően a tok nem csúszkál a táblagépen, nem esik le, és a komponensek és portok mindennapi használatát sem zavarja.

Fantasztikus minőségű, gyönyörű tokok

Az online boltunkban az olyan korszerű tabletokra is kínálunk tokokat, mint a Huawei MatePad T8. A tokok elsőrendű anyagokból készülnek – a termoplasztikus poliuretán például egy tartós, rugalmas anyag, mely nem deformálódik és nem színeződik el, ennek köszönhetően pedig a tok hosszú időn keresztül használható lesz. A TPU belső mellett a tok hátlapja és fedele minőséges műbőrből készül. Választékunk legpopulárisabb darabjai az egyszínű tokok, melyek finom eleganciát tükröznek. A dekoratív tokok öltöztetik a táblagépet és kiegészítik a tulajdonosának a stílusát. A tablet tokot a lehető legjobb védelem érdekében tanácsos egy elsőrendű képernyővédő fóliával vagy edzett üveg képernyővédővel kiegészíteni. Online boltunk elsőrendű tokjai között még a legigényesebb vásárlók is találhatnak olyan modellt, mely hibátlanul megfelel az elvárásaiknak.

Huawei MatePad T8 – specifikáció

A Huawei MatePad T8 táblagép 2020 májusában került az üzletek polcaira. A mobil eszköz mérete 199,7 x 121,1 x 8,6 milliméter és 310 grammot nyom. A mobil eszköz Nano SIM kártyával működik. A tablet Android 10, EMUI 10 operációs rendszert futtat, Google Play Szolgáltatás nélkül. A mobil eszközben nyolcmagos Mediatek MT8768 processzor található. A tablet több változatban érhető el: 16 GB 2 GB RAM vagy 32 GB 2 GB RAM, a memóriakártya-nyílás pedig microSDXC kártya befogadására képes. A táblagép IPS LCD érintőképernyőjének felbontása 800 x 1280 pixel.