Telefontok Huawei MatePad T10S - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei MatePad T10S


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Huawei MatePad T10, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei MatePad T10s – tablet tokok széles felhozatala az etuo.hu webshopban

A Huawei MatePad T10s egy remek táblagép, mely stílusos, visszafogott kidolgozásával kitűnik a hasonló modellek közül. A tablet alkalmazását még komfortosabbá és veszélytelenebbé varázsolhatja egy hibátlanul illeszkedő, csúcsminőségű tablet tok. A hibátlan illeszkedés azért fontos, mert ha nem megfelelő tokot választunk modellünkre, az ellenkező hatást fogjuk elérni: a tok nem fog megfelelő védelmet biztosítani, és a mindennapos alkalmazást is megnehezíti. Az etuo.hu webshopban rengeteg remek tokkal készültünk vásárlóink számára a Huawei MatePad T10s tabletre, melyek stabilak és igazán esztétikusak is. Felhozatalunkban mindenki találhat olyan tokot, mely megfelel az elvárásainak.

Remek minőségű, erős tablet tokok

Az elsőrendű anyagokból gyártott tablet tokok jelentősen lecsökkentik a külső károk, például a kopás és a karcolások esélyét. A védőtoknak köszönhetően a Huawei MatePad T10s tablet sokáig funkcionális és stílusos marad, emellett pedig az értéke sem fog jelentősen lecsökkenni. Egy minőséges tablet tok további előnye, hogy a portól és a piszoktól is megvédi az eszközt. A praktikus tartozékok azonban nem csak funkcionálisak, hanem igazán esztétikusak is. Segítségükkel személyre szabhatók a táblagépek. A csúcsminőségű anyagok és a figyelemmel történő kidolgozás lehetővé teszik, hogy a tokok sokáig zavartalanul használhatók legyenek, és megóvják a készülék oldalait és hátlapját a külső károktól a mindennapos alkalmazás során.

Huawei MatePad T10s – specifikáció

A Huawei MatePad T10s a gyártó egyik legkorszerűbb tabletje, mely a 2020 őszén megjelent tabletek családjába tartozik. A remek táblagépbe a gyártó Kirin 710A (14 nm) nyolcmagos chipsetet épített be. A tablet RAM memóriája 2 GB / 3 GB, verziótól függően. A belső memória 32 GB vagy 64 GB, mely microSDXC memóriakártyával bővíthető tovább. A Huawei MatePad T10s képernyőjének rezolúciója 1200 x 1920 pixel. Egy ilyen remek és praktikus tabletet tanácsos megfelelő tartozékokkal, védőtokokkal ellátni, melyek megóvjak a hátlapját és az oldalait a fizikai károktól. A táblagép mérete 240,2 x 159 x 7,9 milliméter, tömege pedig 450 gramm.