Telefontok Huawei MatePad T10 - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei MatePad T10


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Huawei MatePad T10S, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei MatePad T10 – tokok bőséges árukínálata

A Huawei MatePad T10 egy fantasztikus táblagép, mely kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik. A korszerű tablet egyik előnye a szép, letisztult design. Egy ilyen remek mobil készüléket mindenképp tanácsos megvédeni a külső sérülésektől, ezért árukínálatunkban olyan tablet tokok is megtalálhatók, melyek hibátlanul illeszkednek a Huawei MatePad T10 modellre, nem esnek le és nem takarják el a táblagép fontos elemeit. A tokok stabil védelmet tesznek lehetővé az eszköz számára a mindennapos alkalmazás során keletkező kisebb károkkal szemben. Fontos felhívni a figyelmet arra, hogy a Huawei MatePad T10 modell nem keverendő össze a T10s modellel, hiszen a két táblagép kidolgozása eltérő, ezért más-más tokok szükségesek rájuk.

Széleskörű felhozatal, stabil védelem és magas minőség

Az etuo.hu webshop bőséges árukínálatában rengeteg tablet tok található a Huawei MatePad T10-re, mely hibátlanul illeszkedik a készülék kidolgozásához és méretéhez. A remek minőségű tokok védelmet nyújtanak a Huawei táblagép számára a mindennapos alkalmazás során keletkező sérülések ellen. Azok a vásárlók számára, akik a képernyőt is szeretnék megvédeni a tablet szállítása során, a csukható tokokat tanácsoljuk, melyek lefedik a kijelzőt is. A tokok egyszínű verzióban vagy különböző nyomtatott mintákkal is elérhetők. A nyomtatott minta csúcsminőségű, nem fakul és nem kopik, így sokáig szép marad.

Huawei MatePad T10 – specifikáció

A Huawei MatePad T10 a gyártó egyik legmodernebb, korszerű táblagépe, melyet 2020 őszén dobtak piacra. A tablet dimenziói 240,2 x 159 x 7,85 milliméter, tehát egy kifejezetten vékony táblagépről van szó. Az eszköz tömege megközelítőleg 450 gramm. A MatePad T10 2 GB RAM memóriával és verziótól függően 16 GB vagy 32 GB ROM memóriával, azaz belső tárhellyel rendelkezik. Amennyiben ez kevésnek bizonyulna, a felhasználó microSD memóriakártyával bővítheti a rendelkezésre álló tárhelyet, 512 GB-ig. A remek Huawei MatePad T10 tablet számára a hosszan tartó, szép kinézet és a hibátlan funkcionalitás érdekében tanácsos már a megvásárlást követően, vagy akár még az előtt biztosítani a rá illő védőtokot.