Telefontok Huawei MatePad Pro 12.6 - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei MatePad Pro 12.6


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Huawei MatePad Pro 10.8, Huawei MatePad Pro 11, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei MatePad Pro 12.6 – elsőrangú tablet tokok tágas tárháza

A Huawei MatePad Pro 12.6 egy számos fantasztikus funkcióval ellátott és mutatós táblagép, és jelentős, hogy egy ilyen elsőrangú mobil készülék tökéletes táblagép tokkal legyen ellátva, amely lehetségessé teszi az igazán hosszantartó, zavartalan használatát és a hiánytalan kinézet megőrzését. Az esztétikus tokok belsője minőséges, flexibilis anyagból van kidolgozva, megvédi a táblagép hátoldalát és széleit az elhasználódástól, karcoktól, elhasználódástól és az esés vagy ütések során jelentkező fizikai károktól is. Az etuo.hu webshop választékában eltérő tervezettel előállított tablet tokok és hátlapok találhatók meg, amelyek effektív védelmet tesznek lehetővé a Huawei MatePad Pro 12.6 számára a hétköznapi használat során. A nagyobb áttekinthetőség érdekében a tablet tokokat és hátlapokat tablet tok-témakörökre bontottuk webáruházunkban, így a felhasználóink keresgélhetnek a nekik tetsző, hasonló stílusú tablet tok-típusok közül. A tablet tokok elsőrangú anyagokból vannak kidolgozva és úgy lettek megtervezve, hogy maradéktalanul passzoljanak a Huawei MatePad Pro 12.6 táblagépre, emellett pedig lehetővé tegyék a kényelmes és gondtalan használatot is.

Elsőrangú és masszív táblagép tokok a Huawei MatePad Pro 12.6 változatra

Az etuo.hu webshop választékában több olyan, mutatós és számos jó jellemzővel ellátott táblagép tok is rendelkezésre áll, amely biztosítja a tökéletes védelmet a Huawei MatePad Pro 12.6 táblagép számára az elhasználódással, karcolódásokkal szemben. A tágas áruválasztékunkban felsorakoztatott, szilikonból készült tablet tokok nem csak számos jó karakterisztikával vannak felszerelve, de sikkesek, pazarok, elsőrangú kidolgozásúak és mutatósak is. A szinte korlátlan színválasztéknak és elsőrangú nyomatok kínálatának köszönhetően minden felhasználónk találhat a tetszésének tökéletesen megfelelő táblagép tokot. A termoplasztikus poliuretánból, vagy rövidítve TPU-ból előállított tablet tokjaink egyszínűek vagy dekoratív grafikákkal vannak ellátva. Vevőink egyszínű tablet tokok és mintás megoldások között is kutathatnak. Fotó tablet tokjainkat fantasztikus képek díszítik – a választék pedig ezek a modellek esetében is gyakorlatilag korlátlan. A tágas választékunkban felsorakoztatott táblagép tokok olyan lenyomattal vannak díszítve, amely ellenállást tanúsít az elszíneződéssel, elhasználódással szemben, így mutatós és látványos marad.

Miért válassz egy fantasztikus tablet tokot Huawei táblagépedre?

A legtöbb felhasználó a tabletja kijelzőjét félti legjobban a károktól, azt viszont jelentős tudni, hogy esés során a táblagép belső elemei és alkatrészei is könnyen megsérülhetnek, ha a táblagép nincs egy olyan elsőrangú táblagép tokkal borítva, amely tompítja az ütések erejét. Azzal, hogy időben beszerzed a mobil készülékedre a tökéletes és minőséges táblagép tokot, drága és idegesítő javításoktól, reklamációs folyamattól is megkímélheted magad. A tablet tok azért is jelentős, mert balesetek előfordulhatnak, bármennyire is vigyázol a táblagépedre – ha pedig kiesik a kezedből, számos sérülés érheti. Az alacsony áron megvásárolható tablet tokok nem csak pénzt, de időt is megtakaríthatnak. A könyvszerűen csukható tablet tokok multifunkciós szerepet töltenek be, hiszen igazolványok, bankkártyák és egyéb kártyák tárolására is alkalmasak. Mire érdemes odafigyelned a tablet tokok közötti válogatás során? Elsősorban a felhasznált anyagokra és arra, hogy olyan megoldást találj, amely minőséges természetbarát bőrből, termoplasztikus poliuretánból, vagy rövidítve TPU-ból vagy más strapabíró anyagokból készül. Rendkívül tágas áruválasztékunkban biztosan találsz majd olyan megoldást, amely nem csak kielégíti, hanem túl is szárnyalja majd az elképzelésedet!

Huawei MatePad Pro 12.6 – specifikáció

A Huawei MatePad Pro 12.6 egy klassz és divatos táblagép, amely 2021 során vált megvásárolhatóvá a felhasználók számára. A táblagép dimenziói 286,5 x 184,7 x 6,7 milliméter, ezeknek a dimenzióknak pedig a tágas választékunkban felsorakoztatott tablet tokok kiválóan megfelelnek. A Huawei MatePad Pro 12.6 táblagép tömege 609 gramm. A táblagép Nano SIM változatban szerezhető be. A táblagépbe a gyártó octa-core Kirin 9000 5G (5 nm) CPU-t szerelt. A táblagép belső memóriája 128 GB / 256 GB / 512 GB, amely Nano Memory kártyával akár tovább is bővíthető, amennyiben erre szükség van. A RAM memória 4 GB / 8 GB / 12GB, ami az igényesebb felhasználók igényeit is kielégíti. A táblagép hátsó kamerájának felbontása 13 MP / 8 MP. A táblagép OLED kijelzővel rendelkezik, amelynek átlója 12,6 inch. A kijelző rezolúciója 2560 x 1600 pixel. A kapacitív érintőkijelző 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni.