36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

HUAWEI MatePad Pro 10.8 tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Huawei MatePad Pro 10.8– minőséges tablet tokok, megbízható védelem

Az etuo.hu online áruházban nem csak az okostelefonokra biztosítunk védőtokokat – fontosnak tartjuk, hogy a Huawei MatePad Pro 10.8-hoz hasonló táblagépekre is megfelelő tartozékokat biztosítsunk, hiszen ezek a készülékek esetében is nagyon fontos szerepet játszik a karcolások megelőzése. Ahhoz, hogy a készülék sokáig működőképes és újszerű maradjon, nagyon fontos, hogy megfelelő védőtokkal legyen ellátva. A Huawei MatePad Pro tablet tokok tökéletesen illeszkednek a készülékre, így nem zavarják a használatot azzal, hogy ide oda csúszkálnak vagy lefedik a fontos elemeket. A csúcsminőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően a tablet tokok megbízható védelmet biztosítanak a mindennapi használat során fellépő karcolásokkal, kopással és más sérülésekkel szemben is. A tok beszerezhető a táblagép megvásárlását követően, vagy esetleg még azt megelőzően is.

Gyönyörű kialakítású tablet tokok - Huawei MatePad Pro 10.8

A korszerű táblagépek számos változást hoztak, de az nem tagadható le, hogy jelentős mértékben megkönnyítik az életünket – nem csak a minőségi szórakozás, hanem az ügyintézés és a munka szempontjából is. Rengetegen hordják mindenhova magukkal a táblagépet, kommunikálnak a segítségével, kezelik a közösségi profiljaikat, fényképeznek vele, vagy szórakozásra használják. Azzal azonban, hogy folyamatosan kéznél van a tablet, a sérülések kockázata is jelentősen növekszik, ezért tanácsos időben gondoskodni a megfelelő védelemről. A tokok védik a táblagépet durva felületekkel való érintkezés során és számos más, veszélyes helyzetben is.

Huawei MatePad Pro – specifikáció

A Huawei MatePad Pro 10.8 táblagép 2019 decemberében jelent meg. A készülék szép, korszerű kialakítású. Mérete 246 x 159 x 7,9 milliméter. A ház és a kijelző aránya megközelítőleg 86,5 százalék. A tablet a RAM memóriát illetően több változatban is elérhető: 128GB 6GB RAM, 256GB 8GB RAM vagy 512GB 8GB RAM. A tablet üveg előlappal, alumínium kerettel és alumínium hátlappal rendelkezik. Súlya 460 gramm. Az IPS LCD kapacitív érintőképernyője 16 millió színárnyalatot tud megjeleníteni. A tablet hátsó kamerája 13 MP, míg az első kamera 8 MP-es.