Huawei MatePad Pro 10.8 tokok

Tokok a Huawei MatePad Pro 10.8


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Huawei MatePad Pro 11, Huawei MatePad Pro 12.6, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei MatePad Pro 10.8– minőséges tablet tokok, megbízható védelem

Az etuo.hu online áruházban nem csak az okostelefonokra biztosítunk védőtokokat – fontosnak tartjuk, hogy a Huawei MatePad Pro 10.8-hoz hasonló táblagépekre is megfelelő tartozékokat biztosítsunk, hiszen ezek a készülékek esetében is nagyon fontos szerepet játszik a karcolások megelőzése. Ahhoz, hogy a készülék sokáig működőképes és újszerű maradjon, nagyon fontos, hogy megfelelő védőtokkal legyen ellátva. A Huawei MatePad Pro tablet tokok tökéletesen illeszkednek a készülékre, így nem zavarják a használatot azzal, hogy ide oda csúszkálnak vagy lefedik a fontos elemeket. A csúcsminőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően a tablet tokok megbízható védelmet biztosítanak a mindennapi használat során fellépő karcolásokkal, kopással és más sérülésekkel szemben is. A tok beszerezhető a táblagép megvásárlását követően, vagy esetleg még azt megelőzően is.

Gyönyörű kialakítású tablet tokok - Huawei MatePad Pro 10.8

A korszerű táblagépek számos változást hoztak, de az nem tagadható le, hogy jelentős mértékben megkönnyítik az életünket – nem csak a minőségi szórakozás, hanem az ügyintézés és a munka szempontjából is. Rengetegen hordják mindenhova magukkal a táblagépet, kommunikálnak a segítségével, kezelik a közösségi profiljaikat, fényképeznek vele, vagy szórakozásra használják. Azzal azonban, hogy folyamatosan kéznél van a tablet, a sérülések kockázata is jelentősen növekszik, ezért tanácsos időben gondoskodni a megfelelő védelemről. A tokok védik a táblagépet durva felületekkel való érintkezés során és számos más, veszélyes helyzetben is.

Huawei MatePad Pro – specifikáció

A Huawei MatePad Pro 10.8 táblagép 2019 decemberében jelent meg. A készülék szép, korszerű kialakítású. Mérete 246 x 159 x 7,9 milliméter. A ház és a kijelző aránya megközelítőleg 86,5 százalék. A tablet a RAM memóriát illetően több változatban is elérhető: 128GB 6GB RAM, 256GB 8GB RAM vagy 512GB 8GB RAM. A tablet üveg előlappal, alumínium kerettel és alumínium hátlappal rendelkezik. Súlya 460 gramm. Az IPS LCD kapacitív érintőképernyője 16 millió színárnyalatot tud megjeleníteni. A tablet hátsó kamerája 13 MP, míg az első kamera 8 MP-es.