Telefontok Huawei MatePad 11 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei MatePad 11 – táblagép tokok széleskörű árukínálata

A Huawei MatePad 11 egy pompás, trendi kidolgozású és számos jó karakterisztikával ellátott tablet a gyártó legújabb kínálatából, azonban magától értetődően ez a tablet sem képes ellenállást mutatni a karcokkal és a fakulással szemben, ezek az apró károsodások pedig jelentősen lecsökkentik az értékét és sokat rontanak a táblagép külalakján. Miért pont az érték csökkenését hangsúlyoztuk ki? Azért, mert a legtöbb vásárló a régi tabletjét eladásra kínálja, miután beszerez egy újabb készüléket. A karcolásoktól mentes, megőrzött tableteket pedig jóval magasabb áron lehet eladni, mint az össze-vissza karcolt, kopott, nem megvigyázott eszközöket. Hogy tudjuk megvédeni a táblagépünket? Olyan módon, hogy már a Huawei MatePad 11 kézhez kapása után kiválasztjuk és megrendeljük az ideális tokot, mely passzolni fog rá. Ha már biztosak vagyunk abban, melyik mobil eszközt választjuk majd, akár egy lépéssel előrébb is juthatunk, és még a tablet megvásárlása előtt megrendelhetjük a tablet tokot! Ugyan sok modell mellé jár egy tok is, az legtöbbször egy silány minőségű, elsősegély termék, melynek funkciója, hogy védje a tabletet alkalmazása első napjaiban, amíg tulajdonosa nem szerez hozzá egy tartósabb, erősebb tablet tokot.

Különböző stílusú, lenyűgöző minőségű táblagép tokok

Az etuo.hu online bolt árukínálatában olyan lenyűgöző minőségű tablet tokok és hátlapok között böngészhet a látogató, melyek hiánytalanul illenek a Huawei MatePad 11 tabletre, nem csak a méretüket illetően, hanem a speciálisan kialakított nyílásaik, kivágásaik tekintetében is. A tokok és hátlapok védelmet biztosítanak a tablet számára a fakulással, karcolásokkal és a hétköznapi alkalmazás során fellépő külső mechanikai sérülésekkel szemben. Az árukínálatunkban több lenyűgöző minőségű és erős alapanyagokból gyártott táblagép-tokkal készültünk vásárlóink számára a Huawei MatePad 11 tabletre. A tokok és hátlapok feladata, hogy megvédjék a tabletet az apróbb károsodásokkal, kisebb vagy komolyabb károkkal szemben, így a Huawei MatePad 11 huzamosabb ideig tökéletes külalakú marad, és az értéke sem csökken kifejezetten. A jól megválasztott tablet tok teljesen új külsőt tud kölcsönözni a táblagépnek, és a mobil eszköz, valamint a vásárló stílusa alapján is kiválasztható. Azzal, hogy új öltözékbe bújtatjuk a táblagépónket, kifejezhetjük a saját stílusunkat és menővé, egyedivé varázsolhatjuk a Huawei MatePad készülékünket.

A legmenőbb táblagép-tokok az új Huawei tabletekre

Az etuo.hu GSM tartozékokat kínáló webáruház egyik legfőbb céljának tartja, hogy a lehető legtöbb tablet típusra tudjon megfelelő tokokat biztosítani, széles árukínálatának köszönhetően. Régebben nem volt könnyű feladat megfelelő tablet tokot találni a készülékünkre, főleg akkor, ha egy ritkább, kevésbé népszerű modellünk volt. Manapság azonban – főleg az online shopok virágzásának köszönhetően – már a legtöbb mobil eszközre elérhetők a különböző védőkiegészítők, sőt, a vásárlóknak nem feltétlenül kell beérniük a klasszikus, fekete modellekkel vagy az univerzális tokokkal akkor sem, ha kevésbé népszerű mobil eszközük van. Az etuo.hu GSM tartozékokat kínáló webáruház több színben, sőt, több különböző fényképpel, grafikával, mintával díszített divatos tablet tokot is biztosít az olyan modellekre is, mint a Huawei MatePad táblagépek. A menő tokok és hátlapok kombinálhatók a vásárló ruhatárával, cipőjével, táskájával, de akár a kedvenc hobbija, étele alapján is megválaszthatók. A tematikus gyűjteményeknek köszönhetően kedvenc filmsorozatunk, sportunk, virágunk szerint is választhatunk tablet tokot.

Huawei MatePad 11 – specifikáció

A Huawei MatePad 11 egy modern táblagép, melynek júniusi piacra kerülését izgatottan várták a márka rajongói. A letisztult, divatos kidolgozású tablet dimenziói 253,8 x 165,3 x 7,3 milliméter. A tablet SIM lehetőséget nem nyújt, viszont Stylus támogatással (mágneses) rendelkezik. Az eszköz a HarmonyOS 2.0 operációs rendszert futtatja és Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) chipset található benne. A tablet három változatban érhető el: 64 GB 6 GB RAM. 128 GB 6 GB RAM és 256 GB 6 GB RAM. A 7250 mAh kapacitással bíró Li-Po akku hosszantartó, zavartalan alkalmazást tesz lehetővé. Az IPS LCD 16 M színt megjelenítő képernyő rezolúciója 2560 x 1600 pixel, átlós mérete pedig 10,95 inch.