Telefontok Huawei MatePad 10.4 (2022) - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei MatePad 10.4 (2022)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Huawei MatePad 10.4, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei MatePad 10.4 (2022) – tablet tokok szédületes áruválasztéka

A Huawei MatePad 10.4 (2022) egy ízléses, szofisztikált kidolgozású és számos jó karakterisztikával ellátott táblagép a gyártó legújabb választékából, azonban magától értetődően ez a táblagép sem ellenálló a karcolódásokkal és a kopással szemben, ezek az apró esztétikai hibák pedig jelentősen lecsökkentik az értékét és sokat rontanak a táblagép kinézetén. Miért pont az érték csökkenését emeltük ki? Azért, mert a legtöbb vevő a régi készülékét eladásra kínálja, miután beszerez egy újabb, sokkal trendibb táblagépet. A karcoktól mentes, megvigyázott mobil készülékeket pedig jóval magasabb áron lehet eladni, mint az össze-vissza karcolt, kopott, nem megvigyázott, használt táblagépeket. Hogy tudjuk megvédeni a táblagépünket? Olyan módon, hogy közvetlenül a Huawei MatePad 10.4 (2022) kézhez kapása után kiválasztjuk és megrendeljük az optimális tablet tokot, mely illeni fog rá. Ha már biztosak vagyunk abban, melyik táblagép-modellt választjuk majd, akár egy lépéssel előrébb is kerülhetünk, és még a táblagép beszerzése előtt megrendelhetjük a táblagép tokot! Ugyan sok típus mellé jár egy védőtok is, az legtöbbször egy gyenge minőségű, úgynevezett elsősegély tok, melynek funkciója, hogy védje a táblagépet alkalmazása első napjaiban, amíg tulajdonosa nem szerez be hozzá egy strapabíróbb, erősebb táblagép tokot.

Különböző stílusú, felülmúlhatatlan minőségű tablet tokok

Az etuo.hu webshop áruválasztékában olyan felülmúlhatatlan minőségű táblagép tokok között böngészhet a látogató, melyek hiánytalanul illenek a Huawei MatePad 10.4 (2022) táblagépre, nem csak a méretüket illetően, hanem a speciálisan kialakított kivágásaik, zsebecskéik tekintetében is. A tokok védelmet biztosítanak a táblagép számára a kopással, karcokkal és a hétköznapi alkalmazás során fellépő külső és belső fizikai károsodásokkal szemben is. Az áruválasztékunkban több felülmúlhatatlan minőségű és erős alapanyagokból gyártott tablet-tokkal készültünk vevőink számára a Huawei MatePad 10.4 (2022) táblagépre. A tokok feladata, hogy megvédjék a táblagépet az apróbb károsodásokkal, sérülésekkel szemben, így a Huawei MatePad 10.4 (2022) tartósan makulátlan külalakú marad, és az értéke sem csökken jelentősen. A jól megválasztott tok teljesen új külalakot tud kölcsönözni a táblagépnek, és a táblagép-típus, valamint a vevő stílusa vagy hobbijai alapján is kiválasztható. Azzal, hogy új öltözékbe bújtatjuk a táblagépünket, kifejezhetjük a saját stílusunkat és trendivé, egyedivé varázsolhatjuk a trendi Huawei készülékünket.

A legtrendibb tablet-tokok az új Huawei táblagép-típusokra

Az etuo.hu táblagép-tartozékokat árusító online áruház egyik elsődleges céljának tartja, hogy a lehető legtöbb tablettípusra tudjon alkalmas tokokat biztosítani, széles áruválasztékának hála. Korábban nem volt egyszerű feladat megfelelő táblagép tokot beszerezni a készülékünkre, különösen akkor, ha egy ritkább, kevésbé népszerű modellünk volt. Manapság azonban – különösen a táblagép-tartozékokat árusító online áruházak felvirágzásának hála – már a legtöbb táblagép-modellre rendelkezésre állnak a különböző védőtartozékok, sőt, a vevőknek nem feltétlenül kell beérniük az egyszerű, fekete tokokkal akkor sem, ha kevésbé populáris táblagép-modelljük van. Az etuo.hu táblagép-tartozékokat árusító online áruház több színben, sőt, több különböző fotóval, vektorrajzzal, mintával díszített divatos táblagép tokot is biztosít az olyan táblagépetípusokra is, mint a Huawei készülékek. A szuper tokok kombinálhatók a vevő ruhatárával, cipőjével, táskájával, de akár az egyéniségével is. A tematikus gyűjteményeknek hála kedvenc sorozatunk, italunk, állatunk vagy növényünk alapján is választhatunk táblagép tokot.

Huawei MatePad 10.4 (2022) – specifikáció

A Huawei MatePad 10.4 (2022) egy trendi és aktuális táblagép, melynek májusi piacra kerülését izgatottan várták már a márka rajongói. A letisztult, divatos kidolgozású táblagép dimenziói 245,2 x 155 x 7,5 milliméter. A táblagép Nano SIM kártyanyílással érhető el. A trendi készülék az Android 10, EMUI 10.1, no Google Play Services operációs rendszert futtatja és nyolcmagos Kirin 820 5G (7nm) chipset található benne. A trendi készülék 64 GB / 128 GB belső tárhellyel és 4 GB RAM-mal érhető el. A 7250 mAh kapacitással bíró Li-Po akku hosszantartó, zavartalan alkalmazást tesz lehetővé, és a Fast charging 22.5 W funkciót is támogatja. Az IPS LCD képernyő rezolúciója 1200 x 2000 pixel, átlós mérete pedig 10,4 hüvelyk. A képernyő screen to body aránya 81,0%, míg denzitása 224 ppi.