Telefontok Huawei MatePad 10.4 - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei MatePad 10.4


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Huawei MatePad 10.4 (2022), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei MatePad 10.4 – pazar tokok széles felhozatala

A Huawei MatePad 10.4 egy kiemelkedő teljesítményű, populáris táblagép, melynek védelméről javasolt már a megvásárlását követő napokban gondoskodni. A legtöbb vásárló azért választ a lehető legrövidebb időn belül védőtokot, hogy még a legkisebb sérüléseket is el tudja kerülni. Webshopunk széles árukínálatában minden látogató találhat olyan tablet tokot, mely megfelel az elképzelésének. A védőtok elsődleges feladata, hogy védelmet biztosítson a mobil eszköz számára a kisebb mechanikai károkkal szemben. A korszerű tokok azonban nem csak ezt az egy funkciót végzik, hiszen dekoratív és elegáns kiegészítőként is megállják a helyüket. Árukínálatunkban olyan tablet tokok találhatók, melyek elsőrendűek, és optimálisan illeszkednek a Huawei MatePad 10.4 táblagépre.

Nagyszerű minőség, széleskörű felhozatal - Huawei MatePad 10.4 tablet tokok

Az etuo.hu webshop színvonalas és időtálló tartozékokat kínál. A Huawei MatePad 10.4 táblagépre készült tokokat is elsőrendű anyagokból, kiváló bőrutánzatból és szilikonból gyártják. A szilikon belsővel ellátott, csukható műbőr tokok fő előnye a rugalmasság és a komfortos használhatóság, valamint a könnyű tisztítás. Tokjainkat különböző gyűjteményekbe gyűjtöttük, a lenyomat témájától, stílusától függően és a tok típusa alapján. Minden gyűjtemény termékei garantálják a hatékony védelmet és az optimális illeszkedést a Huawei MatePad 10.4 táblagép modellre.

Huawei MatePad 10.4 – specifikáció

A Huawei MatePad 10.4 táblagép 2020 áprilisában került piacra. Rengeteg olyan újdonsággal rendelkezik, ami sokak számára vonzóvá teszi a mobil eszközt. A tablet Nano SIM kártya befogadására képes. Mérete 245,2 x 155 x 7,4 milliméter, súlya pedig 450 gramm. A táblagép üveg előlappal, valamint alumínium hátlappal és kerettel rendelkezik, a védelmet pedig egy kiváló minőségű tablet tokkal érdemes tovább erősíteni. A mobil eszköz Android 10, EMUI 10 operációs rendszert futtat, Google Play szolgáltatás nélkül, és nyolcmagos Kirin 810 (7 nm) processzorral működik. A memóriát illetően két változat áll a vásárlók rendelkezésére: 64 GB belső memória és 4 GB RAM vagy 128 GB belső memória és 6 GB RAM.