Huawei Mate 40 Pro 5G tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Mate 40 Pro 5G – okostelefon tokok széles felhozatala

A Huawei Mate 40 Pro 5G egy remek, magas árkategóriás luxus smartphone a Huawei-től, mely megfelelő védelmet igényel a mindennapos alkalmazás során. Az etuo.hu-nál rengeteg okostelefon tok található a Huawei telefonokra, így minden látogató megtalálhatja azt a tartozékot, mely hibátlanul illeszkedik a Huawei Mate 40 Pro 5G okostelefonra és megfelel a vásárlói igényeknek. Az elsőrendű okostelefon-tartozékok remekül illeszkednek a Huawei Mate 40 Pro 5G okostelefonra, nem esnek le róla és nem zavarják a mindennapos alkalmazást sem. Az univerzális tokok alkalmazása, vagy az olyan tokok, melyek nem kifejezetten erre a modellre lettek gyártva, letakarják a kamerát és az irányítógombokat.

Elsőrendű védőtokok a Huawei Mate 40 Pro 5G okostelefon modellre

Webshopunkban olyan, csúcsminőségű anyagokból gyártott okostelefon tokok találhatók, melyek megfelelő nyílásokkal vannak ellátva, így a komponensek probléma nélkül használhatók. A tokok óvják az okostelefon hátlapját a kisebb sérülésektől. Az esztétikus tokjaink között minden vásárló találhat olyan tokot, mely megfelel a stílusának és a tetszésének. Az egyszerű tokok kedvelői választhatnak stílusos, visszafogott termékeink közül. A webshopunkban elérhető mintás szilikon tokok vidámságot, fiatalos lendületet sugallanak, elasztikus termoplasztikus poliuretánból készülnek, a nyomtatott minta pedig korszerű nyomdászati módszerekkel készül és ellenáll a halványulásnak.

Huawei Mate 40 Pro 5G – specifikáció

A Huawei Mate 40 Pro 5G egy remek smartphone, melynek megjelenését sok vásárló várta. Az okostelefon dimenziói 162,9 x 75,5 x 9,1 milliméter, tömege pedig a megszokottnál kicsit több, 212 gramm. A telefon nyolcmagos Kirin 9000 5G (5 nm) chipsettel működik és Android 10, EMUI 11 operációs rendszer található rajta, Google Play szolgáltatás nélkül. A smartphone RAM-ja 8 GB, míg a belső memória verziótól függően 256 GB vagy 512 GB helyet biztosít. A tárhely tovább bővíthető Nano Memory memóriakártya segítségével, akár 256 GB-ig is. A Huawei Mate 40 Pro 5G egy igazi luxustelefon, számos lélegzetelállító karakterisztikával, melyet mindenképp tanácsos megfelelő tartozékokkal védeni.