Telefontok Huawei Mate 30 Pro - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei Mate 30 Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Mate 30, Huawei Mate 30 Lite, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Telefontokok széleskörű kínálata a Huawei Mate 30 Pro okostelefonra

Az etuo.hu webáruházban fontosnak tartjuk, hogy a legújabb modellekre is megfelelő tokokat biztosítsunk, hiszen ahhoz, hogy a telefon meg tudja őrizni újszerű állapotát, nagyon fontos, hogy már az első pillanattól kezdve megfelelő védelemmel legyen ellátva. A Huawei Mate 30 Pro telefonra való tok megrendelését így azok a felhasználók számára is javasoljuk, akik még csak most tervezik megvásárolni a készüléket. A kínálatunkban található tokok tökéletes illeszkedést biztosítanak, és nem csak praktikusak, hanem igazán szépek és igényes kidolgozásúak is. A gyártásuk során felhasznált anyagok magas minőségének köszönhetően a tokok védelmet nyújtanak a mindennapi használat során keletkező apró sérülésekkel szemben is. A tokok védenek a kopástól és a karcolásoktól, de a portól is megóvják a készüléket. Modern kialakításuknak köszönhetően remekül mutatnak a Huawei Mate 30 Pro telefonon.

Minőséges és megbízható tokok – Huawei Mate 30 Pro

A modern okostelefonok már-már kis számítógépek, melyek jelentősen megkönnyítik az életünket. A telefonunkat nem csak hívások lebonyolítására használjuk – kezeljük vele a közösségi profiljainkat, dolgozunk rajta, fotózunk vele. Telefonunk a nap minden szakaszában mellettünk van, ez azonban jelentősen növeli a sérülések veszélyét – a készüléket megkarcolhatják a táskába süllyesztett kulcsaink, hátlapja pedig az asztallappal való folyamatos érintkezés következtében megkophat. A kínálatunkban található tokok minőséges és megbízható védelmet nyújtanak a mechanikai sérülésekkel szemben, funkcionalitásuk mellett azonban további előnyük, hogy rendkívül jól mutatnak a készüléken és igazán stílusos kiegészítők.

Huawei Mate 30 Pro – specifikáció

A Huawei Mate 30 Pro egy nagyszerű készülék, mely 2019 októberére lett beharangozva. Az IP68 jelzés a víz- és porállóság fokára utal (2 méterig, 30 percig). A telefonon Android 10; EMUI 10 operációs rendszer fut. A nyolcmagos HiSilicon Kirin 990 (7 nm+) processzor biztosítja a zavartalan működést. A telefon 8 GB RAM memóriával rendelkezik és 128 vagy 256 GB belső memóriával érhető el. A 128 GB belső memória NM (Nano Memory) kártya segítségével 256 GB-ig növelhető.