Telefontok Huawei Mate 30 - Tok, hátlapok

A Huawei Mate 30 Lite, Huawei Mate 30 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Mate 30 – mobiltokok a legújabb modellekre is

Ahhoz, hogy az új telefon sokáig újszerűen is nézzen ki, nem elég, ha óvatosan bánunk vele, hiszen bármelyik pillanatban megtörténhet a baj, és nem mindig a telefon tulajdonosa a hibás. A telefon védelmének érdekében nagyon fontos a lehető legrövidebb időn belül beszerezni egy védőtokot, mely megvédi a készüléket a külső sérülésekkel szemben. Az etuo.hu webáruházban számos kiváló minőségű tokot kínálunk, melyek magas minőségű anyagokból készülnek, így megbízható védelmet nyújtanak a telefon számára a karcolásokkal, kopással szemben. Többé nem kell azon aggódnunk, megkarcolják-e a kulcsok a táskába dobott telefon hátlapját! A modern telefontokok azonban nem csak kiváló védelmet nyújtanak – minőséges, esztétikus kialakításuknak köszönhetően stílusos kiegészítőként is remekül funkcionálnak.

Minőséges kidolgozású, tartós Huawei Mate 30 telefontokok

Az etuo.hu webáruház széles termékskálája olyan tokokat is tartalmaz, melyek megbízható védelmet nyújtanak a 2019 szeptemberében megjelent Huawei Mate 30 okostelefon számára. A tokok tökéletesen illeszkednek a telefonmodell karakterisztikáihoz, precíz kivágásaiknak köszönhetően pedig nem takarják le a portokat és a speciális kialakítású kamerát sem. A tokok minőséges anyagokból készülnek, így jól védenek a karcolásokkal, kopással szemben, sok modell pedig az esés vagy ütés során keletkező károsodások kockázatát is jelentősen képes lecsökkenteni. Azok a felhasználók, akik új készüléküket maximális biztonságban szeretnék tudni, a védőtokot kijelzővédő tartozékokkal – fóliával vagy edzett üveggel – is kiegészíthetik.

Huawei Mate 30 – specifikáció

A 2019-es okostelefonok egyik gyöngyszeme a Huawei Mate 30 okostelefon, mely az ismert kínai gyártótól származik. A készülék megjelenését az iPhone XI vonal piacra kerülésével hangolták össze, és a Huawei méltó ellenfélnek bizonyul. Az ultramodern, nem mindennapi kialakítású készülék Single SIM és Hybrid Dual SIM változatban is elérhető. A készülék Android 10; EMUI 10 operációs rendszert futtat és nyolcmagos HiSilicon Kirin 990 (7 nm+) processzorral működik. A készülék belső memóriája 128 GB, de NM (Nano Memory) kártya segítségével 256 GB-ra bővíthető. A telefon 6 és 8 GB RAM memóriával érhető el.