CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Huawei Mate 20 Pro - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei Mate 20 Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Lite, Huawei Mate 20 X, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1095
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Mate 20 Pro – tokok gazdag kínálata

A Huawei Mate 20 Pro egy nagyszerű multimédiás telefon, mely kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkezik. A modern okostelefon egyik fő előnye a fejlett funkciókkal felszerelt, nagyszerű kamera. Az ilyen kiváló mobil eszközöket mindenképp fontos megvédeni a mechanikai károsodásoktól, ezért kínálatunkban számos olyan tokkal készültünk, mely megbízható védelmet nyújt a mindennapi használat során. Fontos felhívni a figyelmet arra, hogy az ezen az oldalon található tokok kifejezetten a Huawei Mate 20 Pro modellre lettek megalkotva, így a Huawei Mate 20 és Huawei Mate 20 Lite modellekre nem felelnek meg!

Széleskörű választék, magas minőség és megbízható védelem

Az etuo.hu webáruházban különböző tokokat kínálunk a Huawei Mate 20 Pro okostelefonokra, melyek tökéletesen illeszkednek a készülék méretéhez és kialakításához. A tokok védelmet nyújtanak a telefonnak a mindennapi használat során fellépő apró sérülések ellen. Azok a vásárlóink figyelmébe, akik gyakran használják extrém körülmények között a készüléket, különösen ajánljuk a megerősített, páncélozott tokokat, melyek esés során is védik a készülék gyenge pontjait. Ennek köszönhetően a páncélozott tokok jelentősen lecsökkentik a komolyabb sérülés veszélyét, ha kemény felületre ejtjük a telefonunkat. Igen népszerűek a szilikon tokok is, melyek jó tapadást biztosítanak, kellemes fogásúak, és egyszínű változatban és nyomtatott mintákkal is elérhetők. Vásárlóinknak azt javasoljuk, böngésszék át kínálatunkat, hiszen számos modern és minőséges tokkal készültünk a Huawei Mate 20 Pro telefonok számára!

Huawei Mate 20 Pro – specifikáció

A Huawei Mate 20 Pro egy magasabb árkategóriájú készülék, melyet mindenképp érdemes minőséges telefontokkal védeni. A készülék számos nagyszerű funkcióval rendelkezik. Kijelzője 6,39 hüvelykes, képfelbontása pedig 1440 x 3120 pixel. A készüléken Android 9.0 (Pie) operációs rendszer fut és a telefonba HiSilicon Kirin 980 processzor van beépítve. A telefon fő előnye a nagyszerű tulajdonságokkal és fejlett funkciókkal felszerelt hármas kamera, valamint a 24 megapixeles szelfikamera, mellyel nagyszerű felvételek készíthetők. A 4200 mAh kapacitású elem gyors töltést és kábel nélküli töltést is lehetővé tesz.