Huawei Mate 20 Lite tokok

Tokok a Huawei Mate 20 Lite


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20 X, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1105
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot a Huawei Mate 20 Lite okostelefonodra

Inkább egy üzleti, elegáns megjelenésű mobil védőtokot választanál, vagy fiatalos telefontokot, amivel partizni is mehetsz? Inkább az erős műanyagból készült mobiltokot kedveled, vagy a rugalmas szilikonra, esetleg a valódi bőr tokra szavazol? Az etuo.hu webshop telefon- és tablet védőtok kínálatában meg fogod találni bármelyiket! Vagy, ha a Huawei Mate 20 Lite okostelefonodra éppen egy, a teljes készüléked oltalmazó pénztárca típusú védőtokot keresel, amiben a bankkártyákat vagy igazolványokat is tárolhatod, webshopunk kínálatában bizonyosan rá fogsz lelni a neked tetsző fajtára! Fiatalos, vidám, akár mókás tokot szeretnél, vagy mégis inkább egy üzleties megjelenésű, komoly darabot keresel a Huawei Mate 20 Lite mobilodra? Az etuo.hu telefonos webáruház telefon védőtok kínálatában változatos, minőségi és márkás tokokat találsz.

Milyen előnyökkel bírnak a Huawei Mate 20 Lite telefontokok?

A Huawei Mate 20 Lite okostelefon érzékeny készülék, ezért szüksége van profi és hathatós védelemre még átlagos körülmények között is. Találj rá a neked tetsző, megbízható és márkás tokra az etuo.hu telefontok webshop kínálatában! Vásárlói tapasztalatok alapján egy hatékony mobil védőtok hiányában sajnos a Huawei Mate 20 Lite telefon háza is elég hamar kopni kezd és karcolódik a mindennapos, gyakori igénybevétel miatt. A webshopunk kínálatában megtalálható változatos, minőségi telefontokokra egyaránt igaz, hogy hatékonyan és tartósan óvják majd a Huawei Mate 20 Lite mobilodat a kisebb károktól.

Miért közkedveltek a Huawei Mate 20 Lite okostelefonok?

A Huawei Mate 20 Lite egy igazi nagyágyú, könnyített kivitelben: a 6,3 hüvelykes kijelzője 19,5:9-es képaránnyal bír, ami 1080 x 2340 pixeles felbontást jelent, azaz igazi FullHD+ kijelzőt. Ráadásul a telefon háza se semmi: 2,5D üvegtestet kapott. A programok gondtalan futtatásáról 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely gondoskodik, a sebességet pedig a Kirin 710-es chipkészlet szavatolja. A kamerarendszere ugyancsak a világ legjobbjai közé tartozik mind a lencsék jellemzői, mind a szoftveres tudása miatt.