Telefontok Huawei Mate 10 Lite - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei Mate 10 Lite


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Porsche Design, Huawei Mate 10 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy mobiltokot a Huawei Mate 10 Lite okostelefonodhoz!

Megfelelő telefontokot keresel a Huawei Mate 10 Lite készüléked számára? Akkor a legjobb helyen jársz, mert webáruházunkban csupa minőségi mobiltokot találsz! Kínálatunkban ugyanúgy szerepelnek az egyszerű, hagyományos szilikon és műanyag telefon tokok, mint a látványosabb, fotónyomatos, vidám színekben pompázó vagy éppen gravírozott, valódi fából készült lappal kiegészített, egyedi telefontok. Válassz egy mobiltokot az ízlésednek megfelelően, ami kellőképpen kifejezi személyiséged! Ha csak egy hagyományos védőtokot keresel a mobilodra, akkor ugyanúgy széles választék áll rendelkezésedre, mintha prémium bőr flip wallet tokban szeretnéd magaddal vinni a készülékedet.

Huawei Mate 10 Lite: Miért használj telefontokot a készülékeden?

Az okostelefonok sérülékeny eszközök, kiváltképpen, ha leejtik, odaverik egy kemény tárgyhoz, vagy kulcskarika karcolja össze a táskában. Fontos gondoskodni a védelméről, hiszen egy betört kijelző vagy egy megrepedt ház az sok tízezer forintos javítási költséget jelent és jellemzően a garancia se vonatkozik rá. Már egy kemény műanyag, vagy rugalmas szilikon tok is képes érdemi védelmet nyújtani a telefonod számára, ha meg teljes védelmet akarsz, érdemes egy fedőlappal is rendelkező, flip tokot választanod.

Miért közkedvelt a Huawei Mate 10 Lite okostelefon?

A Huawei első felsőkategóriás zászlóshajója kétségtelenül a Mate 10 volt, aminek piacra dobta a könnyedebb teljesítményű, valamivel kisebb, felső-középkategóriás testvérét, a Mate 10 Lite-ot is. A középkategóriás telefon áráért kapható telefon lényegében egy belépő szintű felsőkategóriás okostelefon volt, aminek a lelkét egy nyolcmagos Kirin 659 chip adta (Quad-Core 2,3 GHz + Quad-Core 1,8 GHz). A legújabb Android 7.0-s operációs rendszer került rá, a Huawei által fejlesztett EMUI 5.1 kezelőfelülettel. A tökéletes képminőségről egy 5,9 hüvelykes FullHD 2160 x 1080 pixeles kijelző gondoskodott, a programok számára pedig 4 GB RAM és memóriakártyával tovább bővíthető 64 GB belső tárhely állt rendelkezésre. érthető, miért lett közkedvelt hamar, hiszen a kiváló képminőség, a gyors hardver és a Huawei saját fejlesztései együtt egy kiváló, megfizethető telefont adtak a vásárlók kezébe.